free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ποδαρικό με την ευχή…του Παπασπύρου το Κερατσίνι 1-0 εκτός τον Ασπρόπυργο-Καθοριστικό χαρακτήρισαν το τρίποντο Βασίλης Σπάθας και Σπύρος Παπασπύρου

Μία νίκη, πραγματικό εξάποντο ,πέτυχε το Κερατσίνι που με κεφαλιά δυναμίτη του Παπασπύρου επικράτησε του Ασπρόπυργου με 1-0.

 

Οι “Ροσονέρι” ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα   και στο 4ο λεπτό του αγώνα ,από κόρνερ που εκτελέστηκε από δεξιά ,η μπάλα χτύπησε στο χέρι αμυντικού των γηπεδούχων ,αλλά ο ρέφερι δεν είδε πέναλτι.

 

Στο 7ο λεπτό, ο Ντούλιας έχασε μοναδική ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ ,όταν  έκλεψε τη μπάλα από το Νικολάου αλλά προτίμησε να στείλει τη μπάλα στη κλειστή  γωνία του Μπότου, αντί στην απέναντι και η μπάλα έφυγε άουτ.

 

Στο 18, χάθηκε ακόμα μία σπουδαία ευκαιρία για την ομάδα μας, όταν ο Σκεντεράι ,από αριστερά, έβγαλε σέντρα, η μπάλα πέρασε παράλληλα, ο Μπερνιδάκης έδωσε για  τον  Πασαλίδη, το σουτ του οποίου έφυγε άουτ.

 

Στο 44, είχαμε ακόμα μία ευκαιρία για την ομάδα μας, όταν από γύρισμα του Ντούλια,η μπάλα έφτασε στον Παπασπύρο ,το σουτ του οποίου έφυγε ψηλά άουτ.

 

Το ημίχρονο  έληξε στο 0-0 ,με τους γηπεδούχους να μην έχουν δημιουργήσει προβλήματα στην εστία του Γιώρα.

 

Στην επανάληψη, οι του Ασπροπύργου είχαν κατοχή μπάλας , αλλά η ομάδα μας κατάφερε να αμύνεται εξαιρετικά ,προσπαθώντας να βγει και σε αντεπιθέσεις.

 

Κορυφαίες φάσεις για τους  γηπεδούχους, πρώτα  στο 46, όταν απο βαθιά μπαλιά του Στρατάκη από την άμυνα,η μπάλα πέρασε με τον Ταχματζίδη να βγαίνει απέναντι από τον Γιώρα που είχε”διαβάσει” τη φάση και βγήκε μπλοκάροντας τη μπάλα στο όχι και τόσο καλό τελείωμα του παίκτη του Ασπροπύργου. Εν συνεχεία στο   64, ο Μπάτσι από κοντά, βρέθηκε απέναντι στον Γιώρα, αλλά ο κίπερ της ομάδας μας έδειξε εξαιρετικά αντανακλαστικά,κρατώντας το μηδέν.

 

Ο έμπειρος πορτιέρο είπε όχι σε ακόμα μία  ενέργεια του Ασπροπύργου, όταν στο 68, το φάουλ του Ατματζίδη έδιωξε στο αριστερό του παραθυράκι, με το δεξί χέρι.

 

To Κερατσίνι, απείλησε στο 85, όταν ο Λίτσης έβγαλε σέντρα -διαβήτη για τον Μπερνιδάκη, που έκανε εκπληκτική και δύσκολη κεφαλιά-ψαράκι, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ και στο 88, ήρθε το γκολ.

 

Ο Μπατής κινήθηκε σε ρόλο μέσου και έβγαλε εκπληκτική μπαλιά  για τον Παπασπύρο που σε ρόλο κρυφού φορ  έπιασε έξυπνη κεφαλιά για  το 0-1 μέσα σε πραγματική αποθέωση.

 

Στο 90, ο Μπερνιδάκης θα μπορούσε να είχε “κλειδώσει” το παιχνίδι ,όταν έκανε το γύρισμα ,μέσα στην περιοχή από την κεφαλιά-πάσα του Καρέλη, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

 

Κερατσίνι: Γιώρας-Τσουβαλτσίδης-Σκεντεράι(88 Μεγαλοοικονόμου)-Μπατής-Βαττής-Διάκος-Παπασπύρος-Γκιάτης(63 Λίτσης)- Ντούλιας(55 Καρέλης)-Πασαλίδης(82 Σιγάλας)-Μπερνιδάκης

Διαβάστε τις δηλώσεις του προπονητή του Κερατσινίου Βασίλη και του σκόρερ Σπύρου Παπασπύρου μετά το διπλό στην έδρα του Ασπρόπυργου.

 

Βασίλης Σπάθας:  Είναι νίκη με διπλή σημασία η σημερινή. Πρώτον, γιατί  κλείνουμε τον πρώτο γύρο με νίκη και δεύτερον γιατί την πετύχαμε απέναντι σε μία ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους μέσα στην έδρα της. Θέλω να πω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά ,αλλά κάναμε απλά ένα βήμα ακόμα για τον στόχο μας. Εχουμε ένα δεύτερο γύρο που θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκροτημένοι βλέποντας κάθε ματς σαν τελικό.

 

παπαπασπυροσ.jpgΣπύρος Παπασπύρος:  Πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη , γιατί ήταν  η πρώτη  για το  2018 και συνεχίσαμε δυνατά μετά τη νίκη επί του Εθνικού. Σίγουρα χάρηκα και για το πρώτο μου επίσημο γκολ, πόσο μάλλον όταν συνδυάστηκε με μία τόσο σημαντική νίκη. Συνεχίζουμε  και μακάρι και ο δεύτερος γύρος να  μας φέρει ακόμα περισσότερες νίκες.

 

 

Related posts

Κηφισιά: «26 μέρες χωρίς ποδόσφαιρο» – Η «έκρηξη» του Ραχήμ

Γιώργος Ανανίδας

Σήμερα στις 19.00 η φιέστα του ΟΦΗ!

Φιέστα ανόδου ο Αήττητος Σπάτων 9/6 με παιχνίδι ανάμεσα στην σημερινή ομάδα και την ομάδα που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια την περσινή σεζόν

Abola Team 3