free page hit counter
24.2 C
Αθήνα
16 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Προβληματισμός και ανασύνταξη στη Ρόδο

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε τις επίσημες υποχρεώσεις του στο 2018 ο Α.Σ. Ρόδος.

Τα «ελάφια» του Τίμου Καβακά γνώρισαν την ήττα με σκορ 3-1 από τον Εθνικό Πειραιώς στο γήπεδο Καλλιθέας για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 6ο όμιλο.

Με το συγκεκριμένο αποτέλεσμα η ομάδα της πόλης μας έμεινε οκτώ πόντους μακριά από την κορυφή, με τον δρόμο για την διεκδίκηση του τίτλου να έχει δυσχεράνει κατά πολύ.

Στις τάξεις του συλλόγου υπάρχει προβληματισμός, καθώς η ομάδα παρότι προηγήθηκε στο σκορ, πλήρωσε τα λάθη που έκανε στο δεύτερο ημίχρονο, τα οποία την υποχρέωσαν στην ήττα.

Η διεκδίκηση του τίτλου δείχνει να απομακρύνεται, ωστόσο, ο Α.Σ. Ρόδος είναι αναγκασμένος να ανασυνταχθεί και να κοιτάξει την συνέχεια της σεζόν, αρχής γενομένης από την εντός έδρας αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής και πρώτης του δεύτερου γύρου με αντίπαλο την Ε.Π.Δ. Ασπροπύργου, με το παιχνίδι να είναι κομβικό και την νίκη να αποτελεί μονόδρομο.

Η προετοιμασία των «ελαφιών» ξεκίνησε χθες, με το πρόγραμμα να διεξάγεται το πρωί στο βοηθητικό του δημοτικού σταδίου. Ο Τίμος Καβακάς χώρισε σε δύο γκρουπ τους ποδοσφαιριστές του για να προπονηθούν.

Στο πρώτο γκρουπ ήταν όσοι αθλητές αγωνίστηκαν στο παιχνίδι της Κυριακής, εκτελώντας ασκήσεις αποθεραπείας και χαλάρωμα, ενώ στο δεύτερο γκρουπ ήταν όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που προπονήθηκαν σε εντατικούς ρυθμούς.

Ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης ακολούθησαν οι Σπύρος Αποστόλου και Νίκος Λέκκα που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι η προετοιμασία του Α.Σ. Ρόδος θα συνεχιστεί κανονικά.

 

 

 Πηγή:www.dimokratiki.gr

Related posts

Παράπονα αλλά… κοιτάει την συνέχεια ο Ιάλυσος

Abola Team 2

Συμφώνησε με Πουλάκη ο Γιούχτας

Abola Team 3

Παρέμεινε και ο Κ. Ρόπας στον Χαραυγιακό

Abola Team 3