free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σμυρνής«Όπλα μας η έδρα και η ψυχολογία»

Στις ιδιαιτερότητες της αναμέτρησης με τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου αναφέρθηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Λιοσίων Λεωνίδας Σμυρνής.

 

 

 

Με τον δείκτη αυτοπεποίθησης στα ύψη που απορρέει από την τεράστια σε αξία νίκη του επί του Ηφαίστου Περιστερίου, ο Ολυμπιακός Λιοσίων φιλοξενεί τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου.

 Η πρεμιέρα του ιδιαίτερα καθοριστικού δεύτερου γύρου βρίσκει τους «ερυθρόλευκους» σε μία φάση, όπου έχου βρει τοον επιθυμητό τους ρυθμό και με όπλο την πύρινη έδρα τους θα επιδιώξουν να προσθέσουν ακόμη ένα τρίποντο στο βαθμολογικό τους σακούλι.

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Λεωνίδα Σμυρνή:

 «Ξεκινάμε τις υποχρεώσεις μας για το δεύτερο καθοριστικό γύρο μ’ ένα παιχνίδι στην έδρα μας το οποίο συγκεντρώνει πολλές ιδιαιτερότητες. Θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα, η οποία βρίσκεται σε διαρκή αγωνισιτκή άνοδο και αυτό το απέδειξε την περασμένη αγωνιστική με την εκτός έδρας νίκη του επί του Παλαιού Φαλήρου  Θεωρώ ότι η βαθμολογική θέση που κατέχει ο Θρίαμβος Χαίδαρίου τον αδικεί και μετά την αλλαγή της τεχνικής του ηγεσία έχει αρχίσιε να παίρνει αποτελέσματα. Από την πλευρά μας έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και θα πρέπει να φανούμε απόλυτα συγκεντρωμένοι, ώστε να φτάσουμε στο αποτέλεσμα που θέλουμε» ήταν το αριχκό σχόλιο του έμπειρου προπονητή του Ολυμπιακού Λιοσίων, για να προσθέσει:

«Μεγάλο μας όπλο είναι η έδρα, αλλά και η θετική μας ψυχολογία και θα προσπαθήσουμε να το εκμεταλλευτούμε στον υπέρτατο βαθμό.»

 

Εκδόθηκε το δελτίο του Μουκίδη

Με νέο πρόσωπο τον Γιώργο Μουκίδη στην σύνθεσή του θα φιλοξενήσει ο Ολυμπιακός Λιοσίων τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου. Το δελτίο του νεοφερμένου επιθετικού εκδόθηκε, με άμεση συνέπεια να τεθεί κανονικά στα πλάνα της τενχικής ηγεσίας για τις ανάγκες της κυριακάτικης αναμέτρησης., Αντίθετα, εκτός μάχης έχει τεθεί ο μόνιμα τραυματίας Γιώργος Αθανασιάδης.

  

 

 

 

 

Related posts

Αρζένης: «Οι παίκτες μου έκαναν κατάθεση ψυχής»

Μήνυμα μάχης παραμονής από τη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου!

Το Ηράκλειο 4-3 τον Φωστήρα Ηλιούπολης

Abola Team 3