free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Επιστροφή στην κορυφή για τον Άρη Πετρούπολης μετά το 2-0 επί του Χαραυγιακού που ανακοίνωσε την απόκτηση του Λουκά Βιέννα

Η 16η αγωνιστική αποδείχθηκε η ιδανικότερη για τον Άρη Πετρούπολης.

Το συγκρότημα του Αλέξη Γκλεγκλέ νίκησε στην έδρα του στο ντέρμπι κορυφής τον Χαραυγιακό με 2-0 και παράλληλα επέστρεψε στην κορυφή αφού εκμεταλλεύτηκε την εντός έδρας ήττα των Πετραλών από την Πεύκη.

 

Οι φιλοξενούμενοι θεώρησαν ότι έγινε τράβηγμα στον Κόντι στο 85΄και έπρεπε να δοθεί πέναλτι υπέρ τους.

Το σκορ για τον Άρη Πετρούπολης άνοιξε ο Κατσής που έκανε το 1-0 ενώ λίγο πριν τη λήξη του αγώνα ο Ηλιάδης έγραψε το τελικό 2-0.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Αλέξης Γκλεγκλές): Τζαφάι, Λάππα, Παναγιωτίδης, Βασιλάκος, Παπαπαναγιώτου, Ζήκος, Σιδέρης(62′ Γαλανόπουλος), Μακρίδης, Κατσής(66′ Θανόπουλος), Ηλιάδης(93′ Ζαρκαδούλας), Τσάτσα(66′ Παούρης).

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Λουκάς Ρόπας-): Ε. Βακερλής, Μαραγκουδάκης, Κόντι, Π. Βακερλής, Αναγνωστόπουλος, Τουγουντζόγλου, Καλλιμάνης(60′ Παρασκευόπουλος), Ρόπας, Κασιανός, Νομικός(50′ Ράμμος), Φερεντίνος(75′ Γιαννόπουλος).

Λίγες ώρες πριν ο Χαραυγιακός ανακοίνωσε καιμ καλωσσόρισε τπν παίκτη στις τάξεις της ομάδας την απόκτηση του Λουκά Βιέννα. Ο παίκτης είναι γεννημένος το 2000. Επίσης ο 18χρονος παίκτης που αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Δόξα Βύρωνος. 

 

 

 

 

Related posts

Εστυλιανίδης στους Τράχωνες!

Ρένος Γιαμπουράς

Ολυμπιακός Λιοσίων-Τερψιθέα 4-2

Abola Team 3

Φιλικό με τον Αγ. Δημήτριο θα δώσουν μεθαύριο τα Μελίσσια

Τάσος Ζαφειρίου