free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 Αστέρας Βλαχιώτη-Πανηλειακός: Παραίτηση Μανιατάκου στον Αστέρα Βλαχιώτη

Ισοπαλία σήμερα στο μεγάλο παιχνίδι του πέμπτου ομίλου ανάμεσα στον Πανηλειακό και τον Αστέρα Βλαχιώτη. Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς μένοντας στο 1-1.

Η ομάδα του Πύργου, έκανε στο ματς αυτό μια σαφώς μέτρια εμφάνιση (και ουσιαστικά μια από τις χειρότερες ως τώρα στο τρέχον πρωτάθλημα). Μπορεί μάλιστα να αισθάνεται και σχετικά «κερδισμένη» αφού ισοφάρισε λίγο πριν το τέλος το γκολ που είχε δεχτεί από νωρίς, στην πιο επικίνδυνη μάλιστα φάση που μπόρεσε να δημιουργήσει ως τότε.

 

Σε ότι αφορά τον Βλαχιώτη, έδειξε και πάλι στοιχεία πολύ καλής και «δεμένης» αγωνιστικά ομάδας. Κι όπως ήταν φυσικό θα ερχόταν στον Πύργο να παίξει για τη νίκη. Και παραμένει αήττητος, μόνος αυτός, στον 5ο όμιλο.

Φάσεις και Γκολ

 

Στο 4′ μετά από εκτέλεση κόρνερ, κεφαλιά του Μπουρνέλη από καλή θέση ήταν αδύναμη και μπλόκαρε ο Παλιούρας.

 

Στο 8′ σε αντεπίθεση των φιλοξενούμενων, βγήκε τετ-α-τετ ο Γεμιστός και έκανε το 0-1 πλασάροντας εύστοχα (φωτό)

Στο 14′ ο Κάτσικας από διαγώνια θέση μέσα στην περιοχή έπιασε δυνατό σουτ που έδιωξε δύσκολα όσο και σωτήρια ο Καπετανάκης. Ενώ στο 15′ σέντρα-σουτ του Κρεββατά έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Παλιούρας και στο 24′ μακρινό σουτ του Νιφορόπουλου εξουδετέρωσε ο Παλιούρας (πιο εύκολα αυτή τη φορά).

 

Στο 26′ σε αντεπίθεση του Βλαχιώτη δυο παίκτες του μέσα στην περιοχή δεν πρόλαβαν τη μπάλα σε γύρισμα από σέντρα. Στο 28′ η αλλαγή του Σέχου που ήταν κακός ως τότε αλλά ο παίκτης αντέδρασε έντονα πετώντας και τη φανέλα πηγαίνοντας προς τον πάγκο του Πανηλειακού. Στο 29′ σουτ του Μπουρλάκη έξω από την περιοχή μπλόκαρε ο Παλιούρας, ενώ στο 33′ από γύρισμα του Χρήστου έκανε προβολή ο Κάτσικας που μπλόκαρε ο Καπετανάκης.

 

Επικίνδυνοι και σε αρκετές άλλες από τις αντεπιθέσεις τους οι πρωτοπόροι φιλοξενούμενοι, έστω και χωρίς να τις μετατρέψουν σε ευκαιρίες. Το 0-1 ήταν σκορ ημιχρόνου

 

Χωρίς κάτι ιδιαίτερο τα πρώτα λεπτά του δεύτερου μέρους. Σστο 62′ από κόρνερ του Νιφορόπουλου κεφάλιά του Κρεββατά λίγο άουτ. Στο 80′ σουτ του Γεμιστού μέσα από την περιοχή έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Καπετανάκης.

 

Στο 87′ έφτασε στην ισοφάριση σε 1-1 ο Πανηλειακός με πολύ ωραίο δυνατό σουτ του Μπουρλάκη μέσα από την περιοχή και διαγώνια μετά από εξαιρετικό πέρασμα-πάσα του Κρεββατά Στο 88′ κόκκινη κάρτα με δεύτερη κίτρινη ο Κόντης των φιλοξενούμενων. Στο 90+1′ κόκκινη κάρτα με δεύτερη κίτρινη ο ο Βουργουντζής των γηπεδούχων.

 

Τελικό σκορ το 1-1. Στο ματς αυτό που ήταν το πρώτο εντός του 2018, έτος που ο Πανηλειακός συμπληρώνει 60 χρόνια από την ίδρυση του το 1958, φόρεσε ειδικά συλλεκτική φανέλα, την πρώτη που είχε φορέσει η ομάδα τότε. 

 

Οι συνθέσεις:

 

Πανηλειακός: Καπετανάκης, Νιφορόπουλος (76′ λ.τρ. Κολόκας), Λεβέντης, Μπουρνέλης (78′ Δαβουρλής), Σούλης, Νικολόπουλος, Ντάνκουα (65′ Χατζηστάμου), Γκοτσούλιας, Κρεββατάς, Μπουρλάκης, Σέχου (28′ Βουργουντζής)

 

Αστέρας Βλαχιώτη: Παλιούρας, Βλάχος (74′ Κολλιάκος), Τσουκαλάς, Μπριλάκης, Χρήστου, Τσιμικλής, Ψιάνος, Σταμογιάννος (83′ Λεϊμονίτης), Κόντης, Γεμιστός, Κάτσικας (90+3′ Σαραντόπουλος)

 

Πηγή: iliaoikonomia

Παρελθόν αποτελεί από τη διοίκηση του Αστέρα Βλαχιώτη ο Δημήτρης Μανιατάκος. Με δήλωσή του γνωστοποίησε την παραίτηση τόσο του ίδιου όσο και των άλλων μελών του ΔΣ.

 

Η Δήλωση:

 

«Μετά από ενάμιση χρόνο επικεφαλής της ομάδας του Αστέρα Βλαχιώτη και έχοντας ξοδέψει πακτωλό χρημάτων και παρά πολύ χρόνο η ομάδα κατάφερε να πανηγυρίσει μετά από είκοσι και πλέον χρόνια πρωτάθλημα στην Λακωνία και να είναι πρωταθλητής χειμώνα στην Γ εθνική κατηγορία με διαφορά μάλιστα τεσσάρων πόντων συμμετέχοντας για πρώτη φορά στην ιστορία του και παίζοντας κατά γενική ομολογία το καλύτερο ποδόσφαιρο που έχει παίξει λακωνική ομάδα ποτέ.

 

Το μεγάλο επίτευγμα όμως είναι ότι την ομάδα την σέβονταν όλοι παντού από τους θεσμούς του ποδοσφαίρου μέχρι και οι αντίπαλες ποδοσφαιρικές ομάδες. Επειδή όμως όλα έχουν αρχή και τέλος ανακοινώνω την παραίτηση τη δίκη μου και του συμβουλίου μου από τα διοικητικά του Αστέρα Βλαχιώτη και εύχομαι στην ομάδα τα καλύτερα.

Η ομάδα συνεχίζει κανονικά την πορεία της και στην έκτακτη γενική συνέλευση που θα γίνει 17/1/2018 θα προκύψει νέα διοίκηση που θα τρέξει εκ νέου την ομάδα.

 

Ευχαριστώ όλους όσοι ήταν μαζί μου σε αυτό το ωραίο ταξίδι παράγοντες φιλάθλους και προπάντων τους παίχτες μου που πανηγυρίσαμε τόσα πράγματα και εύχομαι σε όλους προσωπικές επιτυχίες.

 

Θέλω να τονίσω ότι η παραίτηση μου δεν έχει να κάνει με εμπλοκή μου με άλλη ομάδα και αυτό το θέμα έχει κλείσει οριστικά».

Related posts

Μιχάλης Κάτσικας: Ο Αστέρας Βάρης λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα

Τάσος Ζαφειρίου

“Το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου” δηλώνει ο Δημήτρης Παναγιωτόπουλος του Κερατσινίου

Abola Team 3

Και επίσημα ο Μπουτσικάκης στον Πανηλειακό!

Abola Team 2