free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Πήρε διπλό η Δόξα Βύρωνα, 2-0 εκτός έδρας τον Θρίαμβο Αθηνών

Στο γειτονικό ντέρμπι χαμηλών πτήσεων η Δόξα Βύρωνος νίκησε εκτός έδρας τον Θρίαμβο Αθηνών με 0-2.

Στο 43’ ο δηλωθέν ως εκπρόσωπος της Δόξας, Πέτρος Δημητρίου, αποβλήθηκε από τον πάγκο επειδη κλώτσησε τον κάδο που έπεσε κάτω σύμφωνα με το ρέφερι, όμως, αρνιόταν να αποχωρήσει από το γήπεδο, και πράγματι το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον Δημητρίου να μένει μέσα στον αγωνιστικό χώρο (μακριά πάντως από τον πάγκο των φιλοξενούμενων).

 

Στη συνέχεια και με τη λήξη του ημιχρόνου και σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρονται στο φύλλο αγώνα, ο Δημητρίου επιτέθηκε φραστικά και με έντονο τρόπο στο διαιτητικό τρίο.  

 

Επίσης, πρέπει να σημειωθεί πως στο δεύτερο ημίχρονο είχε ανοίξει το πορτάκι που χωρίζει τα γήπεδα της Εργάνης και του Υμηττού, παρόλα αυτά το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά χωρίς να κλείσει! Βέβαια, σε αυτό το σημείο πρέπει να τονιστεί πως το κομμάτι αυτό δεν ανήκει στο γήπεδο του Υμηττού, αλλά στης Εργάνης.

 

Επίσης, ακούστηκαν παράπονα για κάποιες διαιτητικές αποφάσεις και από τις δύο πλευρές. Από τους γηπεδούχους θεωρούν πως έπρεπε να τελειώσουν με εννέα παίκτες το ματς οι φιλοξενούμενοι, ενώ από τους “κυανόλευκους” ζητάνε πέναλτι στο 5′, ενώ θεωρούν πως κακώς ανακόπηκε επίθεση από το διαιτητή στο 35′ με πολύ καλές προϋποθέσεις για γκολ στο 35′.

 

Τα γκολ που χάρισαν τη νίκη στους Βυρωνιώτες τα πέτυχαν στο 56’ ο Μιχαήλ και στο 90’+1’ ο Βουρλούμης με πέναλτι.

 

Αποβολή: 90’+1’ Μερκούρη (2η κίτ. στη φάση του πέναλτι)

 

Διαιτητές: Τσαγκάρης, Πατεράκης, Στεργιώτης

 

ΘΡΙΑΜΒΟΣ (Άρης Τσαγδής): Λαχανάς, Σπυρόπουλος, Μαραυγάκης (59’ Ζαφείρης), Γεωργιόπουλος, Δρακάς, Μερκούρη, Μπουζής, Σχουλλής (70’ Καλούμενος), Παπαγεωργίου (80’ Κωνσταντίνου), Γουργιώτης, Ζευκιλής (86’ Τάσης)

 

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ: Γκιμούσης, Καμαρινόπουλος, Βουρλούμης, Σπυρόπουλος, Φινέτης, Κότοβ, Μιχαήλ (68’ Κοντοές), Μουσάι (88’ Δόσης), Οντβόνγκ, Λούρμπας (77’ Πιτσινός), Τασιουλής (90’ Αγγελακόπουλος)

Related posts

Τον Βραζιλιάνο Γκάμπριελ Σκόρβο Λόπεζ απέκτησε ο Αθηναϊκός

Abola Team 2

Α.Ο. Βύρωνα: Μπήκε στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων

Γιώργος Ανανίδας

Νίκη στα νότια για το Ηράκλειο

abola10