free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Βενάκης: «Κάναμε το καλύτερο πρώτο ημίχρονο!»

Τον ενθουσιασμό του από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του απέναντι στα Ιλίσια 2004 εξέφρασε ο τεχνικός του Άγιαξ Ταύρου Σήφης Βενάκης.

 

 

 

Την εκπληκτική του πορεία στον δεύτερο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ συνέχισε απτόητος ο Άγιαξ Ταύρου με την πολύ σημαντική όσο και ευρεία εκτός έδρας νίκη του επί των Ιλισίων 2004 με 4-1.

Ένα «τρίποντο», το οποίο διατήρησε την φιλόδοξη ομάδα του Ταύρου σε τροχιά ανόδου και παράλληλα επιβεβαίωσε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο την ποιότητα της.

Ο τεχνικός ηγέτης Σήφης Βενάκης είχε κάθε λόγο να αισθάνεται χαρούμενος από την συνολική απόδοση των ποδοσφαιριστών του, αλλά και τη σημαντική εκτός έδρας επικράτηση

«Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε μία οάδα αρκετά ανταγωνιστική, που διαδραματίσει καταλυτικό ρόλο στα δεδομένα του ομίλού μας. Πραγματοποιήσαμε εεξαιρετική εμφάνιση, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο. Θεωρώ ότι κάναμε το καλύτερο πρώτο ημίχρονο στην μέχρι τώρα πορεία μας…Διάστημα στο οποίο πετύχαμε τρία τέρματα, δημιουργήσαμε πολλές φάσεις και βγάλαμε όμορφες συνεργασίες.

 Η άποψή μου είναι ότι οι προσθήκες των Κώστα Μπάλλα και Ευθύμη Κοτίτσα θα μας βοηθήσουν πάρα πολύ, αφού η ποιότητά τους είναι αδιαμφισβήτητη. Τώρα η προσοχή μας στρέφεται αποκλειστικά στο ξεκίνημα του δευτέρου γύρου και συγκεκριμένα το προσεχές παιχνίδι κόντρα στον Κεραμεικό., Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, ώστε να φανούμε αντάξιοι των περιστάσεων».

 

 

 

 

 

 

Related posts

Νέα εκπομπή στις γειτονιές της Αθήνας: Καλεσμένος ο Δημήτρης Σπυριδόπουλος

abola10

Ψαρρός: «Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη»

Kώστας Παλαιολόγος

Σομπότοβιτς: «Να μάθουμε από τα λάθη μας»

Kώστας Παλαιολόγος