free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Βλάχος: «Πήραμε μία σημαντική όσο και δύσκολη νίκη»

Στην αξία της εκτός έδρας επικράτησης απέναντι στον Ποσειδώνα Γλυφάδας στάθηκε ο τεχνικός του Απόλλωνα Χαλανδρίου Χρήστος Βλάχος.

 

 

Την ξέφρενη κούρσα του στον δεύτερο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ συνέχισε ακάθεκτος ο Απόλλων Χαλανδρίου με την σπουδαία εκτός έδρας νίκη του επί του Ποσειδώνα Γλυφάδας με 1-0.

Μία επιτυχία, η οποία ήρθε με πολύ κόπο κι απέναντι σε ένα νεανικό κι ενθουσιώδες σύνολο, το οποίο παλεύει με όλες του τις δυνάμεις για την εξασφάλιση της παραμονής του

Ο αρχιτέκτονας των επιτυχιών Χρήστος Βλάχος στις δηλώσεις που παραχώρησε , στάθηκε στον βαθμό δυσκολίας, που περιμένει την ομάδα του, αρχής γενομένης από το επόμενο παιχνίδι κόντρα στα Ιλίσια 2004:

«Καταφέραμε να φτάσουμε στην νίκη σε μία δύσκολη έδρα και σ’ ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο απέναντι σε μία ιδιαίτερα μαχητική ομάδα όπως είανι ο Ποσειδώνας Γλυφάδας. Ήμασταν καλοί για 70 λεπτά, διάστημα, στο οποίο βγάλαμε πράγματα τα οποία δουλεύουμε στις προπονήσεις. Η προσοχή μας τώρα επικεντρώνεται στην αναμέτρηση με τα Ιλίσια 2004. Μία ομάδα ιδιαίτερα ποιοτική, η οποία παλεύει όλα τα παιχνίδια . Ξεκάθαρος στόχος μας είναι να παρουσιαζόμαστε όλο και πιο βελτιωμένοι παιχνίδι με παιχνίδι».

 Στα ευχάριστα για την τεχνική ηγεσία συγκαταλέγεται η σταδιακή αποθεραπεία των Αλέξη Βλογιαννίτη, Βασίλη Κούκου και Χάρη Γογκολίδη, οι οποίοι προϊόντος του χρόνου θα δοκιμάσουν να ανεβάζουν ρυθμούς.

 

  

Related posts

Φυλακούρης: «Ανταποκριθήκαμε στις δυσκολίες»

Kώστας Παλαιολόγος

Σομπότοβιτς: «Επικίνδυνο παιχνίδι με την Χρυσούπολη»

Kώστας Παλαιολόγος

«Πέρασε» από τα Μελίσσια η Κοψαχείλα και νέα δεδομένα στην «κορυφή»

Nάσος Φακίδης