free page hit counter
16.1 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Ο Κυανούς Αστέρας Βάρης 2-0 το Κορωπί

Για μιά ακόμη αγωνιστική (17η) συνεχίστηκε το αήττητο του ΑΟ ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ νικώντας τον ΑΟ ΚΟΡΩΠΙΟΥ με 2-0 , σημειώνοντας έτσι την 8η νίκη στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Στα θετικά για τον ΑΟ ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ ότι ο προπονητής Μιχάλης Κάτσικας χρησιμοποίησε πολλούς παίκτες που προέρχονται απο τα τμήματα Υποδομών (Ακαδημίες) του συλλόγου.

Ο ΑΟ ΚΟΡΩΠΙΟΥ μετά και την σημερινή ήττα παραμένει τελευταίος στον βαθμολογικό πίνακα και οδεύει πρός τον υποβιβασμό.

Η αρχική ενδεκάδα που παρέταξε ο κ. Κάτσικας είχε τον Παπάζογλου πάλι στην σύνθεση της που πέτυχε ενα θεαματικό γκόλ στο 44΄(αφού πέρασε διαδοχικά 4 αντιπάλους και πλάσαρε τον τερματοφύλακα του ΑΟ ΚΟΡΩΠΙΟΥ) σημειώνοντας έτσι το 1-0 , σκόρ με το οποίο έληξε το Α ημίχρονο.

Στο 52΄ο Μάναλης με κεφαλιά απο εκτέλεση κόρνερ του Μίχου σημείωσε το 2-0.

Στο 63΄είχαμε αναγκαστική αλλαγή των τερματοφυλάκων του ΑΟ ΚΟΡΩΠΙΟΥ , όπως και στο 86΄για τον ΑΟ ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ του Μαγγίνα με τον Χαρόπουλο.

Λίγο πρίν το τέλος του αγώνα ο Καπακτσόγλου (τερματοφύλακας του ΑΟ ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ), συγκρούστηκε στον αέρα με τον Ozoji και άνοιξε το πίσω μέρος του κεφαλιού του. Συνέχισε με δεμένο κεφάλι και μετά το τέλος του αγώνα μετέβη στο ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ της ΒΟΥΛΑΣ όπου και θα έκανε ράμματα.

Διαιτητές : Τριγάζης , Κουλοχέρης , Ντόστης.

ΑΟ ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ : Καπακτσόγλου, Βεϊόγλου (72΄ Γιάμας), Μάναλης, Μαγγίνας (86΄ Χαρόπουλος), Τσακύρης (79΄Γκέρκι), Μάγγος, Δημητρόπουλος, Μίχος, Γεωργακόπουλος, Παπάζογλου (67΄Κριλής), Νιούμαν.

ΑΟ ΚΟΡΩΠΙ : Κονόμι (63΄Παπαθεοδώρου), Πολυμενάκος, Καπουράνης, Αλεξίου, Υφαντής, Δήμας, Ζyka (69΄Dolva), Μπανάι Α., Σύλια (61΄Σταμέλος), Οzoji, Αμπεντινάι (76΄ Μπανάι O.)

NG athlitikopanorama.gr

Related posts

ΕΠΣΑΝΑ: Αύριο (16/2) Γλυκά Νερά – Παλληνιακός

Abola Team

Ενίσχυση με Χριστόπουλο ο Αστέρας Βάρης

Ρένος Γιαμπουράς

Επιστροφή Κουσιάκη στον Αστέρα Βάρης

Abola Team 3