free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καββαδίας: «Οι παίκτες έδωσαν την ψυχή τους»

Τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές για την σπουδαία νίκη επί του ΠΑΣ Γαλάτσι απένειμε ο Γενικός Αρχηγός του Γκυζιακού Δημήτρης Καββαδίας.

 

Το πιο αποφασιστικό βήμα για την εκπλήρωση του στόχου της παραμονής στον τρίτο απαιτητικό όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ μέχρι το … επόμενο πραγματοποίησε ο Γκυζιακός με την σπουδαία του νίκη με 1-0 επί του ισχυρού ΠΑΣ Γαλάτσι.

Μία νίκη, η οποία ήρθε την κατάλληλη χρονικά περίοδο και σε μία φάση, όπου η ιστορική ομάδα από το Γκύζι την αναζητούσε όσο τίποτε άλλο κι έρχεται να ανεβάσει κατακόρυφα τον δείκτη της αυτοπεποίθησης όλων

Ενδεικτικές είανι οι δηλώσεις του Γενικού Αρχηγού Δημήτρη Καββαδία:

«Πήραμε μία τεράστια σε αξία νίκη επί ενός πολύ ποιοτικού αντιπάλου την οποία είχαμε άμεση ανάγκη στην προσπάθεια που καταβάλλουμε για την παραμονή μας στην κατηγορία.

Όλοι οι παίκτες που αγωνίστηκαν, έδειξαν τρομερό πάθος και θέληση, έδωσαν και τη ψυχή τους, ώστε να έρθει αυτό το αποτέλεσμα και είναι άξιοι συγχαρητηρίων. Επίσης θα ήθελα να συγχαρώ και τον κόσμο μας για την απίστευτη και συγκλονιστική του στήριξη.

Μοναδικό μελανόσημείο της αναμέτρησης, ήταν η λεκτική επίθεση που δέχθηκε ο επίτιμος Πρόεδρος της ομάδας μας ο Σωτήρης Κωνσταντίνου  από ορισμένους ανεγκέφαλους οπαδούς του ΠΑΣ Γαλάτσι, Είναι απαράδεκτο να επιτίθεσαι σ’ έναν άνθρωπο ηλικιωμένο».

 

 

 

 

 

Related posts

Απολαμβάνει τον… παράδεισο της κορυφής επικρατώντας 4-1 του Αμαρουσίου το Καματερό

Ρένος Γιαμπουράς

Μανωλάς: «Ήταν νίκη οξυγόνο!»

Kώστας Παλαιολόγος

ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ: Να επιστρέψει η ομάδα στα Ριμινίτικα…

Abola Team