free page hit counter
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Γιώργος Κόλτζος: «Με ειρωνεύτηκε ο Μαγκαφίνης, γι’ αυτό έφυγα»

Σε εκνευρισμό που είχε με τον αντίπαλο προπονητή, Δημήτρη Μαγκαφίνη, οφείλεται η στάση που κράτησε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Κόλτζος.

 

Σε επικοινωνία που είχε το athlitiko με τον προπονητή της ΑΕ Μυλοποτάμου, ο νεαρός τεχνικός τόνισε ότι η απόφασή του να αποχωρήσει από τη συνέντευξη Τύπου οφείλεται σε δύο γεγονότα και συγκεκριμένα πριν την έναρξη και με το τέλος του αγώνα, όταν ο Γιώργος Κόλτζος, σύμφωνα με τον ίδιο, του έδωσε το χέρι στην αρχή για να τον χαιρετήσει και στο τέλος για να τον συγχαρεί για τη νίκη της Παλαιόχωρας και εκείνος τον αντιμετώπισε με διάθεση ειρωνείας. Αυτό, όπως εξήγησε ο Γιώργος Κόλτζος, τον εκνεύρισε, με συνέπεια να αρκεστεί σε ένα λιτό σχόλιο στη συνέντευξη Τύυπου και στη συνέχεια να αποχωρήσει, χωρίς να καθίσει να ακούσει τις δηλώσεις από τον Δημ. Μαγκαφίνη.

 

Από εκεί και πέρα, στην Παλαιόχωρα τονίζουν ότι δεν γνωρίζουν γιατί ο Κόλτζος είχε αυτή τη στάση, επομένως δε συμμερίζονται τα όσα λέει ο τεχνικός της ΑΕ Μυλοποτάμου, ενώ οι σχετικές δηλώσεις που έγιναν από τον Δημ. Μαγκαφίνη είναι χαρακτηριστικές.

 

Related posts

“Ο Ιωνικός το καλοκαίρι θα είναι πρωταθλητής” αναφέρουν οι Rangers

Abola Team 3

Ανανέωσαν οι Σπάρταλης και Ρεκλείτης στον Ιάλυσο

Abola Team 2

Προσθήκη στον “άσο” με τον Αργύρη Αλευρά για Ερμιονίδα

Abola Team 2