free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
17 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Κοντά στον ΟΦΗ ο Τοπούζης του Ερμή Ζωνιανών στον οποίο έρχεται προσθήκη με… άρωμα Παρί Σ.Ζ.

Ο επιθετικός του Ερμή Ζωνιανών ίσως «κλείσει» και μέσα στην ημέρα στην Κρητική ομάδα.

Κοντά στην απόκτηση του Θανάση Τοπούζη από τον Ερμή Ζωνιανών βρίσκεται ο ΟΦΗ καθώς οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία το τελευταίο διάστημα ενώ τον παίκτη έχει «τσεκάρει» ο Νίκος Παπαδόπουλος έχοντας δώσει την θετική του εισήγηση.

 

Ο ικανός επιθετικός βρίσκεται σε «ανοικτή» γραμμή με την Ηρακλειώτικη ομάδα και σήμερα επίκειται ένα καθοριστικό ραντεβού, όπου εκτός απροόπτου θα ολοκληρώσει την μεταγραφή.

 

Ο Τοπούζης θα είναι μία έξτρα λύση για την επίθεση του ΟΦΗ, αφού πρόκειται για έναν επιθετικό που έχει πετύχει 12 γκολ τα τελευταία δύο χρόνια με τον Ερμή στην Γ εθνική.

 

Πολύ κοντά σε μία ακόμη μεγάλη μεταγραφή βρίσκεται ο Ερμής Ζωνιανών, ο οποίος είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να παραμείνει στην κατηγορία.

 

Μετά από την προσθήκη του Ζαν Μπατίστ Ακαζού, οι «πράσινοι» σύμφωνα με πληροφορίες του Rethymnosports.gr, είναι έτοιμοι να ανακοινώσουν και την απόκτηση του πρώην παίκτη της Παρί Σεζ Ζερμέν, Στεφάν Λεματιέρ.

 

Ο Γάλλος επιθετικός γαλουχήθηκε τα μυστικά του ποδοσφαίρου στην μεγάλη Γαλλική ομάδα, στην Ακαδημία της οποίας βρέθηκε το διάστημα 2000-2007.

 

Μάλιστα ο Στεφάν Λεματιέρ άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στην πρώτη του προπόνηση με τον Ερμή Ζωνιανών, την περασμένη Δευτέρα.

 

Πρόκειται για ένα ποδοσφαιριστή που έχει αναδειχθεί από την Ακαδημία της Παρί Σεν Ζερμέν, σε πολύ καλή ποδοσφαιρική ηλικία, είναι 25 ετών (γεννημένος στις 9 Δεκεμβρίου 1992) και ύψος 1.85, ο οποίος αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός, αλλά και ως σέντερ φορ.

 

Ο Λεματιέρ στην προπόνηση της περασμένης Δευτέρας με τον Ερμή Ζωνιανών έδειξε το μεγάλο του προσόν, που δεν είναι άλλο από την έφεση στο σκοράρισμα, πετυχαίνοντας στο δίτερμα δύο γκολ και έχοντας και ένα δοκάρι.

 

Εξάλλου, οι αριθμοί που έχει την τελευταία πενταετία είναι εξωπραγματικοί, αφού σε 4 σεζόν στα 46 παιχνίδια που αγωνίστηκε έχει καταφέρει να πετύχει 36 γκολ. Μάλιστα η καλύτερη σεζόν του ήταν το 2013-14, όπου αγωνίστηκε από έξι μήνες σε Μπράιτον και Κρόουλ στην Β’ Αγγλίας, πετυχαίνοντας 19 γκολ σε 17 παιχνίδια!

 

Ο Στεφάν Λεματιέρ ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην Ακαδημία της Παρί Σεν Ζερμέν (200-2007), τη σεζόν 2012-13 αγωνίστηκε στην Β’ Γαλλίας με την Ρεντ Σταρ (14 συμμετοχες, 6 γκολ και 5 συμμ. 2 γκολ στο Κύπελλο).

 

Τη σεζόν 2013-14 είχε το πέρασμα από την Αγγλία, για να ακολουθήσει τη σεζόν 2014-15 η Sénart-Moissy (Γ’ Γαλλίας) με 5 γκολ σε 6 συμμετοχές και τη σεζόν 2016-17 η Drancy (Γ’ Γαλλίας) με 4 γκολ σε ισάριθμες συμμετοχές.

 

Πηγή: rethymnosports.gr

 

Related posts

Ανανέωσαν Καλογερόπουλος και Κωνσταντινόπουλος στον ΠΑΟ Βάρδας

Abola Team 2

Ανατροπή – πρόκρισης για τον Ερμή Ζωνιανών

Abola Team 2

Γ’ Εθνική: Τα αποτελέσματα όλων των ομίλων

Abola Newsroom