free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Πρόκριση και μεταγραφή με την απόκτηση του Καραμανώλη ο Ιάλυσος

Παίζοντας με πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές και χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες ο Ιάλυσος πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Δωδεκανήσου καθώς νίκησε τον Διαγόρα Β. με 4-0 στο γήπεδο της Παστίδας.

Οι τριαντενοί στην 4η φάση θα αντιμετωπίσουν τον Διαγόρα Ρ. .

 

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι καθόλη τη διάρκεια, είχαν την κατοχή της μπάλας και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες. Στο 26΄ ο Μαντζάνο με πλασέ άνοιξε το σκορ για το 1-0. Στο 41΄ ο Μπεγκλετσής με ένα πλασέ από το ύψος της περιοχής έκανε το 2-0 και λίγο πριν την ανάπαυλα ο ίδιος παίκτης έγραψε το 3-0.

 

Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Μαντζάνο στο 72΄ με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή.

 

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Παπαγιαννίδης (Τσέτσος, Πλάτσης)

 

Οι συνθέσεις των ομάδων:

 

ΙΑΛΥΣΟΣ: Χειμωνέττος, Κόλα (73΄ Καρδούλιας), Αζεμάι, Σταθάκης, Αρετόγλου, Νικήτας, Μαντικός, Μπεγκλετσής, Καραμανώλης Σ., Καραμανώλης Μ. (73΄ Μάκρας), Μαντζάνο ΔΙΑΓΟΡΑΣ Β.: Μουχαμεντάνι, Κυριάζης, Παναγιωτόπουλος, Θεοδώρου, Χότζα, Λαζίδης (46΄Χαρτοφύλλης), Παπουρδάνος, Βασιλειάδης, Πουλάι, Ζωάννου, Έλληνας

 

Στον Ιάλυσο ο Μαρτίνος Καραμανώλης

 

Σε ακόμα μια μετεγγραφική κίνηση προχώρησε ο Ιάλυσος καθώς απέκτησε τον Μαρτίνο Καραμανώλη. Ο νεαρός πάικτης ο οποίος στο πρώτο μισό της σεζόν έπαιξε στον Απόλλωνα Απολλώνων στη νέα του ομάδα θα έχει συμπαίκτη και τον αδερφό του Σίμο. Να πούμε επίσης ότι σήμερα πραγματοποίησε και την πρώτη του εμφάνιση με τους «ερυθροκίτρινους» στο παιχνίδι κυπέλλου με αντίπαλο τον Διαγόρα Β.

 

Πηγή: news12

Related posts

Γκλώτσος στο Αιγάλεω

Abola Team 2

ΟΦ Ιεράπετρας: «Το Σάββατο ξαναγράφουμε ιστορία»-Με συλλεκτικές φανέλες θα παίξει η ομάδα στον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών (ΦΩΤΟ)

Abola Team 3

Πήρε το διπλό η Χαλκίδα!

Abola Team 2