free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ερέκι και Κανελλόπουλο απέκτησε η Καλαμάτα

Με την απόκτηση των Ερέκι και Κανελλόπουλου ενισχύθηκε η Καλαμάτα.

Ο 23χρονος Αλέξανδρος Ερέκι, αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και αποκτήθηκε από τον Τέλο Άγρα, ενώ ο Κώστας Κανελλόπουλος είναι 19 χρονών, επίσης μεσοεπιθετικός και φορούσε τη φανέλα του Εθνικού Μελιγαλά.

 

Οι ανακοινώσεις:

«Καλωσορίζουμε στην οικογένεια της “Μαύρης Θύελλας” τον 19χρονο ταλαντούχο μεσοεπιθετικό, Κώστα Κανελλόπουλο από τον Εθνικό Μελιγαλά! Του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες». Με την παραπάνω ανακοίνωση η Καλαμάτα ανακοίνωσε χθες την τέταρτη χειμερινή μετεγγραφή της, μετά τους Γκασούκα, Τορεζάνι και Βιτζιλάντε. Ο τελευταίος απέκτησε δικαίωμα συμμετοχής για την κυριακάτικη αναμέτρηση στη Βάρδα, με την οποία θα συνεχιστεί μετά τη μικρή διακοπή, το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής».

 

«Το Π.Σ “Η Καλαμάτα” καλωσορίζει στις τάξεις της τον Αλέξανδρο Ερέκι.

Ο Αλέξανδρος, αποκτήθηκε από τον Τέλο Άγρα, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμη σε FK Byllis, ομάδα Β΄Εθνικής στην Αλβανία, Ρούβα, Νέα Ιωνία, ενώ έχει ξεκινήσει από τα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ».

 

 

 

Παράλληλα, η «Μαύρη Θύελλα» εξέφρασε το «ευχαριστώ» της, προς τους δύο συλλόγους, για την παραχώρηση των ποδοσφαιριστών:

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τις διοικήσεις του Εθνικού Μελιγαλά και του Τέλου Άγρα που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο αίτημα μας και μας παραχώρησαν τους δύο ποδοσφαιριστές που ζητήσαμε.

 

Οι ομάδες αυτές, έδειξαν χωρίς δεύτερες σκέψεις ότι θέλουν να βοηθήσουν την προσπάθεια μας και τους ευχαριστούμε πολύ.

 

Είναι ευτυχία για τον ΠΣ «Η Καλαμάτα» να υπάρχουν σωματεία στην ΕΠΣ Μεσσηνίας που οι παράγοντες τους έχουν αυτόν τον τρόπο σκέψης και δράσης.

 

Με μεγάλη μας τιμή ανακοινώνουμε την συνεργασία μας με τον Εθνικό Μελιγαλά και τον Τέλο Άγρα, συνεργασία που από την νέα χρονιά ευελπιστούμε να μεταφερθεί και σε άλλα τμήματα όπως οι ακαδημίες μας».

Related posts

Χαραυγιακός: Εναντιώνεται στις έκνομες ενέργειες των οπαδών του

Γιώργος Ανανίδας

Πήλιος στην Επισκοπή

Abola Team 3

Με την παρουσία του τεχνικού της πρώτης ομάδας Λευτέρη Βασιλειάδη και με πολλές ευκαιρίες στο ενεργητικό της η ομάδα Νέων του Αιγάλεω φιλικό 2-2 με τον ΑΟ Πειραιά

Abola Team 3