free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Kατόπιν επιθυμίας των νεαρών ποδοσφαιριστών του συλλόγου και των γονέων τους την Παρασκευή 9/2 η κοπή πίτας του Άγιαξ Ταύρου με τον κορυφαίο μάγο Σανκάρα

Κατά δύο μέρες μεταφέρθηκε η εκδήλωση του δημοφιλούς Άγιαξ Ταύρου που αφορά την κοπή πίτας του συλλόγου.

Η εκδήλωση τελικά στην οποία θα δώσει το μοναδικό του σόου ο κορυφαίος μάγος Σανκάρα, θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου, στην έδρα του συλλόγου στο γήπεδο Χ. Παυλίδης με έναρξη στις 7.30 το απόγευμα.

Η μετάθεση της εκδήλωσης κατά δύο ημέρες αργότερα, για την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου αποφασίστηκε από τους διοικούντες του Άγιαξ Ταύρου μετά από επιθυμία των νεαρών ποδοσφαιριστών των ακαδημιών και των τμημάτων υποδομής του συλλόγου, των γονέων τους αλλά και πολύ κόσμου ακόμα.

Δεδομένου ότι το Σάββατο δεν θα έχουν σχολείο θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν χωρίς χρονικό περιορισμό τα απίστευτα κόλπα του μάγου Σανκάρα αλλά και να διασκεδάσουν με την ψυχή τους στην συνέχεια χωρίς χρονικούς περιορισμούς.

Στην διάρκεια της εκδήλωσης βέβαια θα τιμηθούν πρόσωπα τα οποία έχουν προσφορά στον σύλλογο όπως και ο δήμαρχος της περιοχής.

Λέγεται ότι ο μάγος Σανκάρα θα κάνει πολλά κόλπα και με την μπάλα με τα οποία αυτοί που θα παρακολουθήσουν θα μείνουν με ανοιχτό το στόμα. Εν αναμονή λοιπόν.

Related posts

Κάλεσμα στον κόσμο εν όψει Ιεράπολης

Abola Newsroom

Ξεκίνησε το «χτίσιμο» στον Άφοβο

Ρένος Γιαμπουράς

ΕΠΣΑ: Τα σημερινά αποτελέσματα (13/11/22)

Abola Newsroom