free page hit counter
Abola.gr
ΕΠΣΑΝΑ

Νέα μεγάλη νίκη της διοίκησης Γιαρένη στην ΕΠΣΑΝΑ μετά την πανηγυρική δικαίωση και σε αυτή την υπόθεση-Απορρίφθηκε η αγωγή της υπαλλήλου που απολύθηκε

Νέα μεγάλη νίκη σημείωσε η διοίκηση Γιαρένη στην ΕΠΣΑΝΑ που αποδεικνύεται ότι λειτουργεί απόλυτα νομότυπα σε όλα τα επίπεδα και όπως όλα δείχνουν θα βρίσκεται για πολλά χρόνια στα ηνία της Ένωσης Ανατολικής Αττικής.

Η νίκη της διοίκησης Γιαρένη και των δραστήριων συνεργατών του στην διοίκηση της Ένωσης έχει να κάνει με την πανηγυρική δικαίωση της διοίκησης της Ένωσης από τα δικαστήρια στην υπόθεση της αγωγής που είχε καταθέσει η απολυθείσα υπάλληλος. Η αγωγή κρίθηκε ως αβάσιμη και ότι ήταν αορίστου χρόνου οπότε και ορθά έγινε η απόλυσή της.

Η απόφαση αποδεικνύει την απόλυτα τεκμηριωμένη θέση της διοίκησης της ΕΠΣΑΝΑ και του εργατολόγου κου Δ. ΚΑΛΑΜΙΔΑ την οποία στήριξε, πέραν από την απόφαση του Δ.Σ. και της πλειοψηφίας των Σωματείων.

Μετά την απόφαση αυτή μέχρι και την δικαστική δαπάνη στην Ένωση είναι υποχρεωμένη να πληρώσει η απολυθείσα. 

Η πανηγυρική λοιπόν δικαίωση της διοίκησης Γιαρένη στο θέμα της αγωγής της απόλυσης της υπαλλήλου της Δογραματζή Σοφίας, αφήνει εκτεθειμένους απέναντι στα σωματεία της διοίκησης Μαγουλά που είχε υπογράψει αυτή την καταχρηστική όπως αποδεικνύεται σύμβαση καθώς και τους δύο πρώην προέδρους Γιώργο Παπαμακάριο και Γρηγόρη Αποστολίδη οι οποίοι ως μάρτυρες κατηγορίας της ΕΠΣΑΝΑ εμφανίστηκαν στα δικαστήρια υπέρ της υπαλλήλου.

Ιδού και η απόφαση της απόρριψης της αγωγής.  

 

 

Related posts

Πρωταθλήτρια στους Παίδες στην ΕΠΣΑΝΑ η Δόξα Άνοιξης

Abola Team 3

Χωρίς νικητή η “ερυθρόλευκη” μονομαχία

Abola Team

Οι διαιτητές και οι παρατηρητές στα ματς του Σαββατοκύριακου 16/9 και 17/9 στην Α’ ΕΠΣΑΝΑ και η ανακοίνωση για την επιτροπή υποδομών

Abola Team 3