free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΕΠΣΑΝΑ

Συνεργασία με τον Δημήτρη Κλή που ανέλαβε τις ακαδημίες του συλλόγου ο Σαρωνικός Αναβύσσου

Ο Δημήτρης Κλης ένα πολύ γνωστό όνομα ανέλαβε τις ακαδημίες του Σαρωνικού Αναβύσσου μετά την συμφωία του με την διοίκηση του συλλόγου.

Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

 

Α.Ο. ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Το ποδόσφαιρο όπως μας αξίζει…

Αυτό ήταν το μότο της διοίκησης του Σαρωνικού όταν ανέλαβε τα ηνία του συλλόγου το περασμένο καλοκαίρι.

Τηρώντας λοιπόν την υπόσχεσή μας για ένα ποδόσφαιρο όπως μας αξίζει, η προσπάθεια για να κάνουμε συνεχώς βήματα μπροστά είναι συνεχής και αδιαπραγμάτευτη.

 

Στα πλαίσια της προσπάθειας αυτής, η διοίκηση του Α.Ο. Σαρωνικού, προχώρησε σε μια πολύ σημαντική κίνηση που έρχεται να απογειώσει την Ακαδημία μας σε άλλο επίπεδο.

Μιά κίνηση που σημαίνει πολλά όχι μόνο για το σύλλογο αλλά και για το ποδόσφαιρο της ευρύτερης περιοχής.

 

Είμαστε λοιπόν στην ευχάριστη θέση, να ανακοινώσουμε τη συνεργασία μας με τον καταξιωμένο προπονητή Δημήτρη Κλη. Ένας άνθρωπος με τεράστιες γνώσεις και εμπειρία στον χώρο των Ακαδημιών ποδοσφαίρου, με βαρύ βιογραφικό και ιδιαίτερα σημαντική παρουσία στα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, σε μια από τις πλέον επιτυχημένες περιόδους της σε παραγωγή ποδοσφαιριστών (υπό την καθοδήγηση του Γιάννη Σαμαρά).

 

Ο κύριος Δημήτρης Κλης μαζί με τους υπόλοιπους προπονητές μας (όπως ο Γιώργος Τσομπανάκης, οι φίλοι και παλιοί συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό Τάκης Μακροδημήτρης και Γρηγόρης Τσιριγώτης, ο Μύρωνας Αεράκης και ο προπονητής των τερματοφυλάκων Γρηγόρης Καραλής) θα συγκροτήσουν ένα προπονητικό τημ που δύσκολα βρίσκει κανείς ακόμα και σε ομάδες υψηλότερων κατηγοριών.

 

Και όλη αυτή η καταπληκτική προπονητική ομάδα αναλαμβάνει πλέον την εκπαίδευση και καθοδήγηση των παιδιών και νεαρών αθλητών του συλλόγου μας, προκειμένου να τους βοηθήσει να αναπτύξουν το ταλέντο τους και να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα.

 

Καλωσορίζουμε λοιπόν στην οικογένεια του Σαρωνικού τον κύριο Δημήτρη Κλη και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του!

 

 

 

 

Related posts

ΕΠΣΑΝΑ: Τι έγινε στην Ανατολική Αττική

Abola Team

O AO Άρτεμις 1-0 τον Σαρωνικό Αναβύσσου

Abola Team 2

Επιστολή φίλων Νίκης Δροσιάς σε ΕΠΣΑΝΑ

Abola Newsroom