free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός 0-0

Ο Παναθηναϊκός έμεινε στο 0-0 με τον Παναιτωλικό στη Λεωφόρο, την ημέρα του εορτασμού των 110 χρόνων ιστορίας του.

Ανήμερα των γενεθλίων του (110 χρόνια από την ίδρυσή του) ο Παναθηναϊκός παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία στον Παναιτωλικό (0-0) στο «Απόστολος Νικολαΐδης», στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της Super League.

 

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε, πάλεψε αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει τον Παναιτωλικό και έμεινε στο 0-0 στη Λεωφόρο απέναντι στην ομάδα του Αγρινίου. Οι «πράσινοι» που είχαν στην αρχική τους ενδεκάδα τον Κάτσε και είδαν και τον Μυστακίδη να κάνει ντεμπούτο στο δεύτερο ημίχρονο, δεν μπόρεσαν να διασπάσουν την καλά οργανωμένη άμυνα της ομάδας του Δέλλα και μοιραία έμειναν στη «λευκή ισοπαλία».

 

Για μεγάλο χρονικό διάστημα, μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα στο χορτάρι της Λεωφόρου, έφτιαξαν κλασικές ευκαιρίες αλλά ο Βλαχοδήμος ήταν αυτός που σταμάτησε τους Αγρινιώτες και κράτησε το «μηδέν», τον Παναθηναϊκό ζωντανό όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να έρθει η νίκη.

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Ινσούα, Κουρμπέλης (46’ Μυστακίδης), Κάτσε, Χατζηγιοβάνης (70’ Κουλιμπαλί), Άλτμαν (79’ Μπουζούκης), Λουντ, Δώνης

 

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Περέιρα, Ρόσα (92’ Νταλακούρας), Κλέσιο (78’ Γουίλιαν), Ντίας, Μάρκος Πάουλο, Τσοκάνης, Μαρινάκης, Βασιλούδης (88’ Χαντάκιας), Μιχάι, Μοράρ

 

 

Related posts

ΟΦΗ-Απόλλων 1-1, Παπαδόπουλος: «Μας κλέψανε δύο βαθμούς»

Abola Team 3

Μουντιάλ 2018: Ισπανία-Ρωσία 3-4 πεν. (1-1 κ.δ., παρ.)

Abola Team 2

Εμφατική πρώτη για την Ξάνθη! (video)

Abola Team 2