free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Εντυπωσιακός ο Αστέρας Αμαλιάδας του Σούλη Παπαδόπουλου, 4-0 εκτός έδρας τον Διαγόρα Βραχνέϊκων!

Σαφώς ανώτερος ο Αστέρας Αμαλιάδας του Σούλη Παπαδόπουλου, δεν είχε ιδιαίτερες δυσκολίες για να πάρει μια σημαντική όσο κι ευρεία νίκη με 0-4 στα Βραχνέικα επί του Διαγόρα.

Έτσι συνεχίζει την καταδίωξη του πρωτοπόρου Αστέρα Βλαχιώτη, με στόχο να επανέλθει στην πρώτη θέση του 5ου ομίλου.

 

Ο Αστέρας, αν και άργησε να βρει το ρυθμό του, καθώς έπαιζε σε έναν συνθετικό χλοοτάπητα ο οποίος ήταν και γεμάτος νερά λόγω της ασταμάτητης βροχής από νωρίς το πρωί, τα κατάφερε περίφημα στη συνέχεια.

 

Στο 31′ σουτ του Κέρι, πέρασε λίγο άουτ. Στο 45′ από σέντρα του Παπαδόπουλου το 0-1 ο Μπαρμπαρούσης κι έκλεισε έτσι το ημίχρονο.

 

Με τον Αστέρα να μπαίνει πολύ δυνατά στην επανάληψη, στο 46′ πλασέ του νεοεισελθόντα Μαρουκάκη έδιωξε σε κόρνερ ο Θωμάς και στο 47′ από το κόρνερ του Κέρι κεφαλιά του Μαρουκάκη άουτ. Στο 49′ ο Λόρι Κέρι έκανε το 0-2 με σουτ (η μπάλα κόντραρε και σε αμυνόμενο). Στο 50′ σουτ του Κέρι, σε κόρνερ ο Θωμάς.

 

Ο Διαγόρας είχε στο 60′ από σέντρα του Αδαμόπουλου κεφαλιά του Σπανού άουτ, ενώ στο 67′ από νέα σέντρα του Αδαμόπουλου κεφαλιά του Τριανταφυλλόπουλου άουτ. Ο Αστέρας πάντως βρήκε χώρους να χτυπήσει εκ νέου και με αυτή τη μορφή αγώνα. Στο 72′ η μπάλα έφτασε μέσα στην περιοχή κι ο Μαρουκάκης με πλασέ έκανε το 0-3. Ενώ στο 79′ ο Τόρες έβγαλε ωραία μπαλιά στον κενό χώρο για τον Μαρουκάκη, ο οποίος απέφυγε και τον Θωμά και σε κενή εστία έκανε το τελικό 0-4. Ο Μαρουκάκης έψαχνε και τρίτο γκολ και στο 88′ είχε μονοκόμματο σουτ από σέντρα του Μηνά, το οποίο έφυγε μόλις άουτ.

 

Οι συνθέσεις:

 

Διαγόρας: Θωμάς, Αδαμόπουλος, Λαμπρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Κυριαζόπουλος, Τρίγκας (74′ Μάζης), Μιχαηλίδης, Κουτρουμπής (67′ Χριστόπουλος), Σπανός, Γεωργαντόπουλος (80′ Καλιτσωνάκης), Κωστής

 

Αστέρας: Τσάμης, Μπουντόπουλος (46′ Μαρουκάκης), Παπαδόπουλος, Μπανούσης, Παγώνης, Ενγκουέμ, Μπουζούρας (67′ Αρβανίτης), Κασνέτση, Μπαρμπαρούσης, Κέρι (80′ Μπουτσικάκης), Τόρες (87′ Μηνάς)

 

Πηγή: iliaoikonomia

Related posts

Παρελθόν Ανωγειανάκης και Γεωργούλης από τον Ερμή Ζωνιανών

Abola Team 3

«Πρώτη» με ομιλία Γ. Καλέμπουμπα και εργομετρικά στον ΠΟΑ

Abola Team 2

Συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα ΔΕ του ποδοσφαίρου

admin