free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ- ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ 1-1

Όπως και στο παιγνίδι του πρώτου γύρου, έτσι και τώρα, Ερμής Κιβερίου και Ένωση Ερμιονίδας έμειναν στην ισοπαλία, στη μεταξύ τους αναμέτρηση.

Πρόκειται για ένα αποτέλεσμα που δεν ευννοεί ιδιαίτερα κάποιον, αφού και οι δυο ομάδες της Αργολίδας βρίσκονται στην επικίνδυνη ζώνη.

 

Μέτριο ήταν το ξεκίνημα του αγώνα, μετά το 15λεπτο ανέβηκε ο ρυθμός με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι, πέτυχαν το γκολ και θα μπορούσαν να είχαν πετύχει ένα ακόμη.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο, η εικόνα άλλαξε. Η Ερμιονίδα ανέβηκε, είχε ευκαιρίες να σκοράρει, τελικά το πέτυχε λίγο πριν το τέλος.

 

Πάντως και ο Ερμής, που στο δεύτερο έριξε όλο το βάρος του να διατηρήσει το σκορ, θα μπορούσε να σκοράρει στις καθυστερήσεις.

 

Στο 3΄ ο Σταθουλόπουλος εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα έφτασε στον προωθημένο Βιρβίλη, αυτός σούταρε άουτ.

 

Στο 9΄αδύναμο σουτ του Μπιτζή μπλόκαρε ο Στεφανίδης.

 

Στο 28΄ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Ενώ είχε κατοχή μπάλας η Ερμιονίδα, οι του Ερμή κέρδισαν και έβγαλαν αντεπίθεση με τον Μαρίνη να τροφοδοτεί τον Βεζυρτζόγλου, ο οποίος με έναν αντίπαλο μπροστά του σούταρε από το ύψος της περιοχής και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Στεφανίδη.

 

Στο 38΄ κάθετη μπαλιά προς τον Βεζυρτζόγλου που μπήκε στην περιοχή και την τελευταία στιγμή τον έκοψε ο Τζιέρης. Στη φάση αυτή υπήρξαν διαμαρτυρίες για πέναλτι, κάτι που δεν υπέδειξε ο διαιτητής Κακριδής από την Κορινθία.

 

Στο 52΄ φάουλ του Χαρτσιά, απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ο Παλιγγίνης.

 

Στο 57’ σέντρα-σουτ του Σταθουλόπουλου από μακριά, ο Παλιγγίνης πρόλαβε, παρά το “παιγνίδι” που πήγε να του παίξει ο αέρας.

 

Στο 67’ κοντινό σουτ του Σαλταπίδα απέκρουσε ο Παλιγγίνης.

 

Στο 77’ σέντρα του Σαλταπίδα από αριστερά, ο Παλιγγίνης πρόλαβε μόλις μπροστά από δυο αντίπαλους επιθετικούς.

 

Στο 89΄ ο Μακρίδης ύστερα από αδράνεια της άμυνας με σουτ έκανε το 1-1.

 

Μεγάλη ευκαιρία και για τον Κουτσοδήμο για τους γηπεδούχους στο 91΄, όταν βγήκε απέναντι στον Στεφανίδη, αλλά καθυστέρησε τόσο όσο να τον κόψει σε κόρνερ ο Βιρβίλης.

 

Στα αξιοσημείωτα, ο τραυματισμός του Αγγελόπουλου στο χέρι, ο οποίος κι αποχώρησε μερικά λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο.

 

Οι συνθέσεις:

 

ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ (Γ.Διαμαντής): Παλιγγίνης- Χουσελάς, Ζίου, Παππάς, Σελλής-   Moυσταφά (65’ λόγω τρ. Τσελάνι), Γάλας (70’ Αγγελόπουλος- 78’ λόγω τρ. Γιάννος), Μαρίνης (72’ Σάκουλης), Μπιτζής, Βεζυρτζόγλου, Κουτσοδήμος.

 

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Θανάσης Στάικος): Στεφανίδης- Κασαπίδης, Βιρβίλης, Τζιέρης, Μπιμπισίδης- Κιοσσές (80’ Βασιλέρης), Σταθουλόπουλος (60’ Σαλταπίδας), Παλαιοπάνος- Μακρίδης, Tρέσα  (70’ Πούφλης), Τριμπόνιας (46΄Χαρτσιάς).

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

 

Μετά τον αγώνα, σε δηλώσεις του ο προπονητής του Ερμή Γιώργος Διαμαντής τόνισε:

 

“Για άλλη μια φορά δεχόμαστε γκολ στα τελευταία λεπτά. Οι αναγκαστικές αλλαγές μας αδυνάτισαν στον αξονα.

 

Έχουμε δύσκολα παιγνίδια μπροστά μας και πρέπει να προσπαθήσουμε να πάρουμε τους βαθμούς που χάσαμε…”.

 

Ο προπονητής της Ερμιονίδας Θανάσης Στάικος:

 

Στο δεύτερο ημίχρονο είμασταν καλύτεροι, αξίζαμε πιο γρήγορα ένα γκολ. Πιστεύω ότι και οι τρεις ομάδες της Αργολίδας αξίζουν να είναι στην κατηγορία.

Related posts

Τον γκολκίπερ Αλέξανδρο Λέτσο απέκτησε ο Εργοτέλης

Abola Team 3

Παραιτήθηκε από την προεδρία του Αστέρα Αμαλιάδας ο Κώστας Νικολόπουλος

Abola Team 3

Ιωνικός: Παρέμεινε «κυανόλευκος» ο Παντελίδης

Abola Team 2