free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έκοψε την πίτα του ο Απόλλων Λάρισας

Μέσα σε ένα χαρούμενο κλίμα, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας στo rest fish «Κυματολήγη.

 

Η βραδιά περιελάμβανε και πλούσια εδέσματα που προσέφερε η διεύθυνση του καταστήματος, υπό την ευγενική χορηγία του κ. Νίκου Τσόγια, που είναι ο “χρυσός” χορηγός της λαρισινής ομάδος.

 

Στην όμορφη σάλα της “Κυματολήγης” βρέθηκε σύσσωμη η διοίκηση της ΠΑΕ με τον μεγαλομέτοχο και πρόεδρο κ. Παναγιώτη Μαντζανά να εύχεται καλή επιτυχία με υγεία σε όλους τους ποδοσφαιριστές, ο «χρυσός» χορηγός κ. Νίκος Τσόγιας, το τεχνικό επιτελείο της πρώτης ομάδας με τον τεχνικό κ. Νίκο Θεοδοσιάδη, τον άμεσο συνεργάτη του, Αλέξανδρο Κούρτογλου αλλά και τον προπονητή της Κ-20 κ. Κώστα Τσότσο, όπως και το σύνολο των ποδοσφαιριστών τόσο της ανδρικής ομάδας όσο και της Κ-20.

 

Από πλευράς διοίκησης παρευρέθησαν ακόμη οι κ. Γεώργιος Λιότσιος (αντιπρόεδρος), κ. Γεώργιος Βέβης (γενικός διευθυντής), κ. Στεφανία Παπαστάθη (υπεύθυνη γραμματέας της ΠΑΕ), ο κ. Λάζαρος Παπαδούλης (Υπεύθυνος Επικοινωνίας), ο κ. Χρήστος Τσούμαρης (Υπεύθυνος Μάρκετινγκ), ο γενικός αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Στέλιος Κουκούλης και ο φυσιοθεραπευτής κ. Βασίλης Νούσιος.

 

Επίσης παρόντες από πλευράς ερασιτεχνικής ήταν ο πρόεδρος κ. Χρήστος Τερζούδης, ο αντιπρόεδρος κ. Χρήστος Μπουχουρίδης και ο γενικός γραμματέας κ. Θάνος Μαργαριτόπουλος.

 

Τυχερός της βραδιάς ήταν ο Κώστας Χατζής που βρήκε το φλουρί που αντιστοιχούσε σε χρηματικό ποσό.

 

Η διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας θέλει να ευχαριστήσει θερμά την ιδιοκτησία της “Κυματολήγης” (Παλαιστίνης-Σούτσου, Λάρισα), όπως και το ζαχαροπλαστείο “Πανελλήνιο” για την προσφορά των δύο πιτών που πρόσφερε στην ομάδα.

Related posts

MUNDIAL: Ελλάδα-Εσθονία 0-0

Abola Team 2

Ρόμα: Αναλαμβάνει πόστο ο Τότι

Abola Newsroom

Δεύτερη Εθελοντική Αιμοδοσία σήμερα 09.00-15.00 ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Αθήνας

Τάσος Ζαφειρίου