free page hit counter
18.5 C
Αθήνα
19 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Μαγκαφίνης: «Πήραμε αποτέλεσμα στην Παλαιόχωρα από αυτά που σου δίνουν κατηγορία»

Παλικαρίσιο αποτέλεσμα χαρακτήρισε το 0-0 στην «καυτή» έδρα του ΟΦΙ ο προπονητής της Παλαιόχωρας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής: 

 

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που είδα ένα γήπεδο γεμάτο και αυτό για μένα είναι πολύ σημαντικό. Το… αλατοπίπερο στο ποδόσφαιρο είναι ο κόσμος και έτσι μία ομάδα αποκτά δυναμική. Συγχαρητήρια στους οπαδούς του ΟΦ Ιεράπετρας παρόλο που ήταν αντίθετοι προς εμάς κι είναι λογικό. Έγινε ένα παιχνίδι με πάθος αλλά σε κόσμια πλαίσια. Αυτά που ακούω εγώ απ’ έξω τα έχω ακούσει πολλά χρόνια οπότε ουσιαστικά δεν έγινε τίποτα. Τον επίσημο ΟΦΙ τον ευχαριστούμε για τη φιλοξενία, όπως κι εμείς στο πρώτο παιχνίδι ενώ χάσαμε 0-2 η αποστολή (του ΟΦΙ) έφυγε έτσι όπως έπρεπε να φύγει. Δύο νεοφώτιστες ομάδες που θέλουν το παιχνίδι για να παραμείνουν στην κατηγορία, ένα παιχνίδι με πάρα πολύ πάθος, με προσωπικές μονομαχίες, σε ένα κακό τερέν, δεν είναι καλό το γήπεδο και αυτό είναι ένα ψεγάδι εδώ, παρόλο που έχει κόσμο, πιστεύω και εύχομαι να φτιαχτεί το γήπεδο της Ιεράπετρας.

 

Είχανε 1-2 ευκαιρίες στο τέλος, με κορυφαία αυτή την απόκρουση του Πονηρού, που μας κράτησε στο παιχνίδι. Μείναμε με δέκα παίκτες και δυσκόλεψε πάρα πολύ το παιχνίδι για εμάς. Είχαμε καλή τακτική αμυντική συμπεριφορά, αφήσαμε λίγο το παιχνίδι κατοχής, το οποίο προσπαθήσαμε να κάνουμε λίγο στις αρχές αλλά είδαμε ότι το γήπεδο δεν μα ευνοούσε και ότι ο αντίπαλος ήταν καλά διαβασμένος και μας πίεσε ψηλά, οπότε πήγαμε να πάρουμε ένα αποτέλεσμα, έστω και τον βαθμό της ισοπαλίας. Τα καταφέραμε, ήταν παλικαρίσιο αποτέλεσμα, αποτέλεσμα που με την εμπειρία μου θα πω ότι είναι από αυτά που σου δίνουν κατηγορία. Αφήνεις κάτω τον αντίπαλο, ΄παίρνεις ακόμα έναν πόντο εκτός έδρας, δείχνεις δυναμική στις αρχές του δευτέρου γύρου, όπου στα δύο εκτός έδρας παιχνίδια μαζέψαμε 4 πόντους και η συνέχεια είναι ακόμα καλύτερη. Αν αναλογιστούμε ότι λείπανε τέσσερις βασικοί ποδοσφαιριστές, παίκτες-κλειδιά για την ομάδα μας, ο Σαμαράς είναι από τα καλύτερα μπακ της κατηγορίας, τα δύο μας αμυντικά χαφ (Μαζιώτης-Αντ. Μανουσάκης) με μεγάλη εμπειρία και το στόπερ μας το βασικό (Παπαδόπουλος), καταλαβαίνετε ότι ο βαθμός αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία. Εύχομαι στον συνάδελφο καλή συνέχεια και στον ΟΦ Ιεράπετρας το ίδιο».

 

Για το αν φοβήθηκε το ματς: «Ποτέ δεν φοβάμαι κανένα παιχνίδι, απλώς ουσιαστικά αλλάξαμε κάποια πράγματα όσον αφορά την κατοχή της μπάλας, που είμαστε μία ομάδα που μας αρέσει να αναπτυσσόμαστε από πίσω και να «χτίζουμε» επιθέσεις, αλλά δεν μπορέσαμε να το κάνουμε, βέβαια δεν μας άφησε και ο αντίπαλος να το κάνουμε».

 

Για το αν είναι κοντά στην παραμονή η Παλαιόχωρα μετά τον βαθμό αυτόν: «Έχει πολλή δουλειά ακόμα πάρα πολύ. Όπως κάποιοι πριν από καιρό έλεγαν «α, η Παλαιόχωρα είναι…», εκτός έδρας αν δείτε έχουμε μεγάλη δυναμική, δύσκολα χάνουμε και τελευταία ανασταλτικά φτιάξαμε αυτό το κομμάτι, δύσκολα δεχόμαστε γκολ, στα τελευταία 5 παιχνίδια έχουμε δεχθεί μόνο ένα γκολ από το Αιγάλεω».

 

Για το αν ο στόχος της ομάδας είναι να μην δέχεται γκολ: «Όχι, δεν είναι! Έχουμε επιθετική φιλοσοφία, απλά στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν το δείξαμε γιατί δεν μας άφησε και ο αντίπαλος».

 

Πηγή: athlitiko.gr

Related posts

Το Κερατσίνι 1-0 εκτός έδρας το Ζευγολατιό-Βασίλης Σπάθας:”Κρατάμε τους 3 βαθμούς”

Abola Team 3

Τέλος από τον Γιούχτα ο Μαρκάκης

Abola Team 3

Έπαιξαν το καθιερωμένο φιλικό με Ικαρο Νέας Ιωνίας οι παλαίμαχοι της Καλαμάτας

Abola Team 2