free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Παπαζαφειρόπουλος: «Πάμε να παλέψουμε!»

Το σύνθημα για … μάχη απέναντι στα Βριλήσσια έδωσε ο τεχνικός των Ιλισίων 2004 Περικλής Παπαζαφειρόπουλος.

 

 

 

 

Την επιστροφή τους στα θετικά αποτελέσματα θα επιχειρήσουν να πετύχουν τα Ιλίσια 2004, τα οποία κοντράρονται με τα Βριλήσσια.

Απέναντι σε μία απ΄τις ποιοτικότερες ομάδες του δευτέρου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ, η ομάδα των Ιλισίων δείχνει αποφασισμένη να παίξει τα ρέστα της, ώστε να καλύψει την εντός έδρας ήττα της περασμένης αγωνιστικής από τα Μελίσσια (0-1).

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Περικλή Παπαζαφειρόπουλου:

«Πάμε να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεςι για ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα σ εμία από τιες ποιοτικότερες ομάδες. Μας περιμένει δύσκολο έργο σε μία δυνατή έδρα, ωστόσο έχουμε προετοιμαστεί με ξεκάθαρο στόχο να φανούμε ανταγωνιστικοί και να διεκδκήσουμε τους βαθμούς, που χάσαμε την περασμένη αγωνιστική στο παιχνίδι κόντρα στα Μελίσσια.

Θέλουμε κάποιους πόντους, ώστε  να αντιμετωπίσουμε τη συνέχεια με ακόμη μεγαλύτερη προσήλωση και συγκέντρωση και κυρίως χωρίς άγχος»

Τις υπηρσίες των τραυματιών μάρκου Δραγούτοσυ, Βασίλη Τσιάντου θα στερηθεί ο τεχνικός Περικ΄λης Ππααζαφειρόπουλος απέναντις τα Βριλήσσια, ενώ εξαιρετικά αμφίβολη κρίνετια η συμμετοχή του Χρήστου Σώκλα, ο οποίος πιθανότατα θα προφυλαχθεί. 

 

Related posts

«Επένδυση» με Τελχάι για την Α.Ε. Ελευθερούπολης

Kώστας Παλαιολόγος

Σομπότοβιτς: «Να δείξουμε ιδιαίτερη προσοχή!»

Kώστας Παλαιολόγος

Σούπερ Ελευθερούπολη, άπιαστος Μαρτέκας!

abola10