free page hit counter
15 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ματς της χρονιάς για τον Αγ. Ιερόθεο το ματς με Φωστήρα στο οποίο επιστρέφει ο Λέσι-Βαγγέλης Σταυρακόπουλος: “Παίζουμε φοβερή μπάλα και αδικούμαστε από την θέση που βρισκόμαστε”

Ματς της χρονιάς και πρόωρος τελικός παραμονής σαφώς και χαρακτηρίζεται για τον Αγ. Ιερόθεο έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα στον βαθμολογικό πίνακα το εντός έδρας παιχνίδι με τον Φωστήρα.

Στο ματς αυτό ο ικανότατος και επιτυχημένος τεχνικός των κιτρινόμαυρων του Περιστερίου Βαγγέλης Σταυρακόπουλος θα έχει στην διάθεσή του τον Λέσι που επιστρέφει από τιμωρία, όχι όμως και τον Τσακάνι που τον Τσαρκάνι που αποβλήθηκε στο εκτός έδρας ματς με την Παλαιόχωρα.

Για την παρουσία τη ομάδας του στη συγκεκριμένη αναμέτρηση αλλά και για το ματς που έρχεται με τον Φωστήρα ο Βαγγέλης Σταυρακόπουλος δήλωσε στο abol.agr: Το αποτέλεσμα στο ματς με την Παλαιόχωρα είναι πλασματικό. Η ομάδα μου, ο Αγ. Ιερόθεος, όπως συνέβη και στα προηγούμενα ματς έπαιξε φοβερό ποδόσφαιρο και θα μπορούσε κάλλιστα να είχε φύγει με τους βαθμούς της νίκης από αυτό το ματς. Αυτά όμως έχει το ποδόσφαιρο και συνεχίζουμε. Δεν είναι μόνο το ματς με τον Φωστήρα. Όλες οι αναμετρήσεις μέχρι το τέλος είναι κρίσιμες και έχουν την έννοια του τελικού”.

Related posts

Τον Σταθουλόπουλο απέκτησε ο Ερμής Ζωνιανών

Abola Team 2

“Κουλούρια”… Μοσχάτου!

Abola Team

Πανέτοιμο το Κερατσίνι για το ματς με την Ρόδο

Abola Team 2