free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Χλοψιούδης: «Είμαστε όλοι πλέον μία οικογένεια!»

Τις πτυχές της εξαιρετικής πορείας του Ηρακλή Περιστερίου ανέλυσε ο τεχνικός ηγέτης της ομάδας Πασχάλης Χλοψιούδης. 

 

 

Την αξιοσημείωτη πορεία του στον δεύτερο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ συνέχισε απτόητος ο Ηρακλής Περιστερίου με την τεράστια σε αξία εκτός έδρας νίκη του με 1-0 επί του Κεραυνού Πετρούπολης. 

Μία επιτυχία, που επέτρεψε στην ιδιαίτερα φιλόδοξη ομάδα των δυτικών προαστίων στην τέταρτη θέση και πλέον να απέχει δύο μόλις βαθμούς από τον τρίτο Άτλαντα Κυψέλης, που έχιε 30 πόντους και τρεις από τον δεύτερο Ερμή Ειρήνης Ηρακλείου, που έχει μαζέψει 31 πόντους. 

Ο τεχνικός ηγέτης του συλλόγου Πασχάλης Χλοψιούδης στις δηλώσεις που παραχώρησε, εστίασε τόσο σητν αξία της εκτός έδρας νίκης της ομάδας του, όσο και στη επιτυχημένη πορεία της ομάδα του: 

Πήραμε μία τεράστια σε αξία εκτός έδρας νίκη επί του Κεραυνού Πετρούπολης, η οποία μας έδωσε τη δυνατότητα να βλέπουμε με άλλο μάτι πλέον τις προνομιούχες θέσεις του ομίλου μας. Ήμασταν μακράν καλύτεροι των αντιπάλων μας και η επιτυχία μας σε καμία περίπτωση δεν ήταν μαγική εικόνα] ήταν το αριχκό σχόλιο του επιτυχημένου προπονητή του Ηρακλή Περιστερίου, για να προσθέσει: 

«Πλέον το κλίμα στην ομάδα είναι τέλειο! Όλοι μας αισθανόμαστε και λειτουργούμε σαν μία αγαπημένη οκογένεια και παλεύουμε για το καό του Ηρακλή και μόνο γι΄ αυτό. Γεγονός το οποίο αναδεικνύεται στον αγωνισιτκό χώρο, Θα παλέψουμε στην συνέχεια για το καλύτερο δυνατό»

 

 

Related posts

Προμηθεας – Ταυταλα 2-0

Abola Newsroom

Τόλμη-Γαλαξίας 2-2

Abola Team 3

Ζαμπέτας: «Νίκη για να εδραιωθούμε στην πρώτη τριάδα»

Kώστας Παλαιολόγος