free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Ντέτσικας: «Πήραμε πολύ σπουδαία νίκη!»

Στην αξία του εκτός έδρας «τριπόντου» επί του Πανθησειακού αναφέρθηκε ο τεχνικός του Δούρειου Ολυμπιακού Κυψέλης Μάκης Ντέτσικας. 

 

 

 

Την αξιομνημόνευτη πορεία του στον πρώτο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ επιβεβαίωσε απόλυτα ο Δούρειος Ολυμπιακός Κυψέλης με την σπουδαία του εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί του Πανθησειακού. Ένα αποτέλεσμα, πο επέτρεψε στην ομάδα της Κυψέλης να αναρριχηθεί σην έβδομη θέση με 29 πόντους και πλέον να ατενίζει το μέλλον με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία. 

Ενδεικτικές της ιανοποίησης, που επικρατεί στο στρατόπεδο του συλλόγου είναι οι δηλώσεις του τεχνικού ηγέτη Μάκη Ντέτσικα: 

«Πήραμε μία πολύ σπουδαία νίκη εκτός έδρας επί μίας πολύ ποιοτικής ομάδας, όπως είναι ο Πανθησειακός. Καταφέραμε να επιβληθούμε σε σημαντικούς τομείς και τελικά πήραμε ένα καθοριστικό «τρίποντο», το οποίο έρχεται να μας δώσει ψυχολογική ώθηση για τη συνέχεια. Μάλιστα, η νίκη που πήραμε αποκτάει ακόμη μεγλαύτερες διαστάσεις, ειδικά από την στιγμή, όπου επιτεύχθηκε χωρίς να έχουμε στη διάθεσή μας τον πρώτο μας φετινό σκόρερ , τον Αλέξη Χοτζάι, που ήταν τιμωρημένος. Πλέον δουλεύουμε εμπεριστατωμένα, ενόψει της κρίσιμης συνέχειας και η διακοπή θα μας ωφελήσει, ώστε να φανούμε ακόμη πιο δυνατοί στη συνέχεια» 

Νικηφόρο με 2-0 ήταν για τον Δούρειο Ολυμπιακό Κυψέλης το φιλικό με τον Αστέρα Εξαρχείων στο ποίο η τεχνική ηγεσία έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες της.

 

 

 

 

Related posts

ΕΠΣΑ: Η αγωνιστική δράση του Σαββατοκύριακου (16 και 17/4)

Abola Team

Αντώνης Βαζλαματζής (ΑΕ Ιλίου): “Προσωπική μου επιλογή το νέο μετραγραφικό μας απόκτημα ο 19χρονος επιθετικός Δημήτρης Γκάνιος δανεικός από το Καματερό”

Τάσος Ζαφειρίου

ΕΠΣΑ: Τα πλήρη αποτελέσματα

Abola Team