free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Με φάουλ του Χαρακτίδη η Θύελλα Ραφήνας στο ντέρμπι 1-0 την Τριγλία Ραφήνας-Δεν ξέχασαν τον Γιώργο Πιστικό οι δύο αντίπαλοι

Με φάουλ του Χαρακτίδη η Θύελλα Ραφήνας νίκησε με σκορ 1-0 στο μεγάλο ντέρμπι την Τριγλία Ραφήνας.

Ενα μέτριο α’ ημίχρονο, με τη Τρίγλια να χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία με τον Κατσαβρια στο 38′

 

58′ Γκολ για τη Θύελλα με απ’ευθείας εκτέλεση φάουλ του Χαρακτιδη, που πριν απο δυο λεπτά απο την ίδια θεση έστειλε τη μπαλα στο οριζόντιο δοκάρι του Ιωσιπου. 

Κίτρινες κάρτες είδαν για τη Θύελλα οι Σουλτανιδης στο 9′ και Δημητριου στο 35′ και για τη Τρίγλια ο Νικολακοπουλος στο 16′.

Οι δηλώσεις των προπονητών βρήκαν τον Φώτη Θανέλα της Τρίγλιας να δηλώνει ότι τίποτα δεν τελείωσε και η βαθμοθηρία συνεχίζεται και να συμφωνεί μαζί του ο Σταύρος Ηλιόπουλος , οποίος συμπλήρωσε ότι για να παραμείνει η Θύελλα στη κατηγορία χρειάζονται ακόμη πολλές νίκες. 

Διαιτητής: Κυρίτσης (Δωδεκανήσου). Οι άνθρωποι της Τριγλίας έχουν παράπονα για την φάση της αποβολής του Νικολακόπουλου στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου.

 

Θύελλα Ραφήνας (Στ. Ηλιόπουλος): Πάντος, Μανουσάκης, Φύτρος, Σουλτανίδης, Σωτηριάδης, Γεραγωτελλης, Χαρακτίδης, Αράπης (87΄ Μέγας), Σενέ (46΄Μπουντάκης), Δημητρίου (46΄Παπαδόπουλος), Ζέκιο (89΄ Σαντίκου)

 

Τριγλία Ραφήνας (Φ. Θανέλλας): Ιωσήπου, Καμβύσης, Τσαγκάρης, Νικολακόπουλος, Τσακίρης, Καραγιάννης, Κότσι, Κατσαβριας (57΄Μακρής), Αμπτουραχμάνι, Ντάφλας (65΄Ιγκλαντίν), Βουτσιώτης

 

Ταμίας και ένθερμος υποστηρικτής της Τρίγλιας ο αείμνηστος φίλος Γιώργος Πιστικός τoν οποίo δεν ξέχασαν οι διοικήσεις και οι ποδοσφαιριστές των ομάδων της Τρίγλιας αλλά και της Θύελλας και έτσι σήμερα πριν απο την έναρξη του τοπικού ντέρμπι ,οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων , άφησαν λίγα λουλούδια στη θέση που συνήθιζε να κάθεται ο Γιώργος Πιστικός. Μάλιστα την ανθοδέσμη που προσέφεραν οι ποδοσφαιριστές της Θύελλας τη παρέλαβε ο φίλος του Γιώργου που καθοταν πάντα δίπλα του τ. Δήμαρχος Ρ-Π και Γ. Γραμματέας του Δήμου Βασίλης Πιστικίδης 

Related posts

Γκολ και θέαμα από Ηλυσιακό και Φωστήρα

abola10

Τον Νικολακόπουλο απέκτησε η Τριγλία Ραφήνας

Abola Team 2

Κέρδος η συσπείρωση στη Ρόδο

Abola Team 2