free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γιαννόπουλος: «Η Αγία Ελεούσα γουστάρει τα δύσκολα!»

Το στίγμα του για την απαιτητική συνέχεια έδωσε ο τεχνικός της Αγίας Ελεούσας Τάκης Γιαννόπουλος.

 

 

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η Αγία Ελεούσα την αναμέτρησή της κόντρα στην Νέα Σμύρνη, την οποία συνέτριψε με το εντυπωσιακό 4-0, αποδίδοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο και επιβεβαιωσε απόλυτα την διαρκή αγωνισιτκή της άνοδο. 

Η εν γένει παρουσία της ομάδας άφησε απόλυτα ευχαριστημένο τον τεχνικό της ηγέτη Τάκη Γιαννόπουλο, ο οποίος έδωσε το στίγμα του ενόψει της απαιτητικής συνέχειας: 

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την συνολική απόδοση των παικτών μου. Πήραμε μία άνετη νίκη, όπως αποδεικνύεται και από το εύρος του σκορ. Μάλιστα, θα μπορούσαμεμε λίγη τύχη και ακόμη μεγαλύτερη ψυχραιμία στην τελική προσπάθεια να δώσουμε ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις στη επιτυχία μας. Επίσης, είχαμε τηνευκαιρία να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε παιδιά που δεν έχουν αγωνιστεί αρκετά σε προηγούμενα ματς πρωταθλήματος και τα οποία προέρχονται από τις υποδομές μας, αποκομίζοντας πολύ χρήσιμα συμπεράσματα» ήταν το αρχικό σχόλιο του Τάκη Γιαννόπουλου, για να προσθέσει: 

«Απολαμβάνουμε τους καρπούς της δουλειάς που γίνεται από την διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο. Πρέπει να προετοιμάσουμε σιγά – σιγά την ομάδα για την επόμενη σεζόν, όπου μαςπεριμενουν πολλές δυσκολίες. Ήδη σχεδιάζουμε την νέα ομάδα του μέλλοντος γιατί η Αγία Ελεούσα γουστάρει τα δύσκολα»

 

 

 

 

Related posts

Γαλακτίδης: Να συνεχίσουμε την εξαιρετική πορεία μας…

Abola Team

Ξανά «μάχιμος» ο Βεϊζάι στην Κοψαχείλα

Kώστας Παλαιολόγος

ΠΟ ΨΥΧΙΚΟΥ – ΠΑΟΚ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 3–0

abola10