free page hit counter
15 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Γιαλούσης: «Είμαστε μία δεμένη οικογένεια στον Ηρόδοτο»

Ο Ηρόδοτος έκανε ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση του τίτλου στον 8ο Ομιλο της Γ εθνικής με την νίκη του με 2-0 επί του Αιγάλεω.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής της ομάδας της Ν. Αλικαρνασσού, Λευτέρης Γιαλούσης, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, και την εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη, για την φετινή εντυπωσιακή πορεία της ομάδας, την νίκη επί του Αιγάλεω , το προσεχές ματς με τον Φωστήρα αλλά και τον αγώνα των πρώην ομάδων του, Α.Ο.Χ / Κισσαμικός – Εργοτέλης.

 

Αναλυτικά όσα είπε o Λευτέρης Γιαλούσης, στην εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη

 

Για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα

 

«Έχουμε κάνει μία πολύ καλή πορεία. Στόχος μας, ως νεοφώτιστοι, αρχικά ήταν να σωθούμε γρήγορα. Είμαστε μία δεμένη οικογένεια. Κάθε αγωνιστική δείχνουμε το πόσο καλή ομάδα είμαστε. Εκμεταλλευόμαστε την έδρα μας, που είναι η δύναμή μας. Γίνεται καλή δουλειά και αυτό φαίνεται στο γήπεδο».

 

Για το ματς με το Αιγάλεω (2-0)

 

«Το Αιγάλεω είναι μία πολύ καλή ομάδα. Πριν το ματς είχα δηλώσει με σιγουριά οτι είμαστε το φαβορί και οτι θα κερδίσουμε. Το πιστεύαμε και έγινε. Επιβάλλαμε τον ρυθμό μας και ξέραμε τι θέλαμε από το πρώτο λεπτό. Ο κόσμος μας έδωσε μεγάλη ώθηση. Το Αιγάλεω δεν μας απείλησε. Είχαμε πάθος και κερδίσαμε δίκαια».

 

Για την ανακοίνωση του Αιγάλεω

 

«Δεν παρακολουθώ καθόλου αυτό το κομμάτι στην καριέρα μου. Επικεντρώνομαι μόνο στο αγωνιστικό, αυτό είναι η δουλειά. Ούτε την είδα, ούτε την διάβασα γιατί δεν με αφορά. Η ομάδα απάντησε και αυτό με καλύπτει. Από και  πέρα δεν ασχολούμαι».

 

Για τον αγώνα με τον Φωστήρα

 

«Θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς απέναντι σε μία ομάδα που «καίγεται» για βαθμούς. Ίσως να παίζουμε και όλη την χρονιά σε αυτό το ματς αν και τα επόμενα ματς είναι και αυτά «φωτιά». Θα πρέπει να διαχειριστούμε σωστά την μεγάλη νίκη που κάναμε την περασμένη Κυριακή, να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε. Η έδρα του Φωστήρα είναι δύσκολη και θυμάμαι οτι μία χρονιά που πηγαίναμε για άνοδο με τον Ολυμπιακό Βόλου είχαμε χάσει εκεί την άνοδο. Δεν είναι τυχαίο που τον λένε «Φονέα».

 

Για το πρωτάθλημα της Γ εθνικής (8ος ομιλος)

 

«Είναι ένα μίνι πρωτάθλημα με λίγες ομάδες. Κάθε αγωνιστική αλλάζουν τα δεδομένα και τα πάντα θα κριθούν στις λεπτομέρειες. Από την 3η θέση και κάτω όλες οι ομάδες είναι κοντά. Εμείς είμαστε μία καλή ομάδα και δεν είναι τυχαίο οτι είμαστε πρώτοι από την 1η αγωνιστική. Δεν θέλω να πέσει καμία Κρητική ομάδα».

 

Για τον κόσμο του Ηροδότου

 

«Την περασμένη Κυριακή το γήπεδο γέμισε και αυτό μας χαροποίησε όλους. Μας έδωσε μία έξτρα ώθηση. Σε όλα σχεδόν τα φετινά εντός έδρας ματς έχουμε σκοράρει και αυτό δεν είναι τυχαίο. Το γήπεδο γνώρισε στιγμές στο ματς με το Αιγάλεω που είχε χρόνια να ζήσει».

 

Για την επιστροφή του στην ομάδα

 

«Έχουμε να ανέβουμε 40 χρόνια. Ήμουν αγέννητος αλλά έχω ακούσει πολλά για το τότε. Χαίρομαι που βάζω και γω το λιθαράκι μου για την φετινή χρονιά. Το καλοκαίρι από την πρώτη κουβέντα που έκανα με την ομάδα τόνισα οτι θέλω έναν Ηρόδοτο πρωταγωνιστή. Αμέσως είπα το «ναι». Είναι η ομάδα που αγαπάω και χαίρομαι που  ο Ηρόδοτος κάνει αυτό που αρμόζει στην ιστορία του, πρωταθλητισμό».

 

Για την δουλειά που γίνεται στον Ηρόδοτο

 

«Γίνεται μία πολύ καλή και σωστή δουλειά. Για όλους μας είναι στοίχημα η ομάδα να πηγαίνει καλά και να γεμίζει ο κόσμος το γήπεδο. Έχουμε νεανικό ρόστερ. Υπάρχει καλή ψυχολογία από πέρυσι. Η Διοίκηση «τρέχει» καθημερινά, ο Πρόεδρος και όλοι οι παράγοντες της ομάδας προσφέρουν τα μέγιστα. Ο Ηρόδοτος λειτουργεί σωστά».

 

 Για το ματς της Δευτέρας των πρώην ομάδων του, Α.Ο.Χ / Κισσαμικός – Εργοτέλης για την Φούτμπολ Λιγκ 

 

«Είναι ένα Κρητικό ντέρμπι ανάμεσα σε δύο δυνατές ομάδες. Στον Εργοτέλη πέρασα τα καλύτερα ποδοσφαιρικά μου χρόνια. 6 σχεδόν χρόνια στην  Σούπερ Λιγκ. Πέρασα πολλά και δέθηκα με την ομάδα. Θέλω να τον βλέπω να πρωταγωνιστεί αν και φέτος είναι χαμηλά στην βαθμολογία. Είναι μία νέα ομάδα που φτιάχτηκε την τελευταία στιγμή. Στα Χανιά πέρασα καλά και γίνεται καλή προσπάθεια. Θα γίνει ένα καλό ματς και ας κερδίσει ο καλύτερος».

 

Για τα μπαράζ ανόδου

 

«Δεν σου κρύβω οτι έχω σκεφτεί τον Ηρόδοτο πρωταθλητή και την συμμετοχή μας στα μπαράζ. Σκέφτομαι πόσο σημαντικό θα είναι αυτό για όλους μας και πόσο θα το περιμένει ο κόσμος μας. Είναι νωρίς να πούμε όμως κάτι ακόμα καθώς υπάρχει χρόνος μέχρι τότε».

 

Για το μήνυμα που στέλνει στους φιλάθλους του Ηροδότου

 

«Μας συμπαραστέκονται μέσα έξω. Σε κάθε ματς είναι δίπλα μας και τους θέλουμε τώρα ακόμα πιο μαζικά. Θα κάνουμε τα πάντα για να τους δούμε χαρούμενους και περήφανους για την ομάδα που υποστηρίζουν».

Related posts

Τον μεσοεπιθετικό Λάμπρο Τριανταφύλλου απέκτησε ο Ηλυσιακός

Abola Team 2

Αγάπη… διαρκείας για τον Εθνικό Σιδηροκάστρου!

Ρένος Γιαμπουράς

Δύο φιλικά παιχνίδια ο Διαγόρας

Abola Team 2