free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σπυράκης: «Τελικός το ματς με τον Θεμιστοκλή»

Στην κρισιμότητα της αναμέτρησης με τον Θεμιστοκλή Αιγάλεω αναφέρθηκε ο τεχνικός του Άρη Χολαργού Γιώργος Σπυράκης.

 

 

 

 

Στην καθοριστική εντός έδρας αναμέτρηση με τον Θεμιστοκλή Αιγάλεω στρέφουν πλέον την προσοχή τους στον Άρη Χολαργού, όσον αφορά τη εν γένει προσπάθειά τους για την εξασφάλιση της πολυπόθητης παραμονής στον τρίτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ. 

Η εκτός έδρα ισοπαλία που παραχώρησε η ομάδα των βορείων προαστίων στην Ιεράπολη, άφησε μία γλυκόπικρη γεύση, δεδομένου ότι η εικόνα της ήταν εξαιρετική στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ωστόσο, εκείνο το ματς πέρασε και κανείς δεν μπορεί να αλλάξει κάτι.

Με την προσοχή όλων να στρέφεται στο παιχνίδι της προσεχούς Κυριακής, το οποίο έχει αποκτήσει χαρακτήρα τελικού. Κάτι, το οποίο διαφαίνεται και από τις δηλώσεις του τεχνικού Γιώργου Σπυράκη: 

«Πραγματοποιήσαμε πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στην Ιεράπολη. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την συνολική εικόνα των ποδοσφαιριστών μου, ιδιαίτερα στα 70 πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, διάστημα, όπου ελέγχαμε πλήρως τον ρυθμό του αγώνα και χάσαμε ευκαιρίες να πετύχουμε ένα δεύτερο γκολ, με το οποίο θα κλειδώναμε την νίκη. Μετά από το 70ο λεπτό, επήλθε μία φυσιολογική κόπωση, με άμεση συνέπεια να δεχθούμε το γκολ της ισοφάρισης. Η προσοχή και το μυαλό μας πλέον, έχει επικεντρωθεί στην προσεχή αναμέτρηση ε τον Θεμιστοκλή, η οποία έχει αποκτήσει χαρακτήρα τελικού για εμάς. Χρειαζόμαστε την νίκη, ώστε να απομακρυνθούμε από τις επικίνδυνες θέσεις της βαθμολογίας»

 

 

Related posts

Ιωάννου: «Με την ίδια συγκέντρωση κόντρα στα Βριλήσσια»

Kώστας Παλαιολόγος

Με επιτυχία οι εκλογές των προπονητών Αθήνας (φώτο και βίντεο)

abola10

Καρπούζας: «Κρατάμε το χρυσό τρίποντο!»

Kώστας Παλαιολόγος