free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ιωάννου: «Με την ίδια συγκέντρωση κόντρα στα Βριλήσσια»

Στον τρόπο με τον οποίο θα προσεγγίσουν οι ποδοσφαιριστές του τη σαββατιάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση με τα Βριλήσσια αναφέρθηκε ο τεχνικός της Λυκόβρυση Κώστας Ιωάννου

 

 

 

 

Οι καθοριστικές αγωνιστικές υποχρεώσεις συνεχίζονται με αμείωτη ένταση για την Λυκόβρυση, η οποία καλείται να δώσει ακόμη ένα σημαντικό, όσο και ιδιαίτερα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντις τα Βριλήσσια.

 

Το γεγονός ότι ο αντίπαλος «καίγεται» για βαθμούς, που θα του αναπτερώσουν τις ελπίδες παραμονής στον τρίτο απαιτητικό όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ καθιστά ακόμη πιο δύσκολη την αποστολή του νεανικού συγκροτήματος .

 

Με τον τεχνιό Κώστα Ιωάννου να δίνει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα:

 

 «Όπως σε κάθε παιχνίδι έτσι ακι σσε αυτό κόντρα στα Βριλήσσια θα παμε να το προσεγγίσουμε με την ίδια φιλοσοφία. Το γεγονός ότι ο αντίπαλός μας καίγεται για βαθμούς, ώστε να διεκδικήσει με αξιώσεις τη διαδικασία παραμονής του προσδίδει μεγαλύτεο βαθμό δυσκολίας. Θα πάμε με ξεκάθαρη επιδίωξη να παίξουμε το ποδόσφαιρο που μπορούμε, Με το ίδιο πνεύμα και  πίστη στις δυνατότητές μας θα διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Μοναδική απουσία για τη Λυκόβρυση αποτελεί ο Νίκος Μαντατζής, ο οποίος αντιμετωπ΄ζιει τράβηγμα στον δικέφαλο.

 

 

Related posts

Παράδεισος-Ορφέας Αιγάλεω 3-1

Τάσος Ζαφειρίου

Στούλης: «Νιώθω πλέον απόλυτα έτοιμος να βοηθήσω!»

Kώστας Παλαιολόγος

Γενικό προσκλητήριο για την φιέστα ανόδου των Πετραλώνων

Abola Team 3