free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σπυράκης: «Πήραμε πολύ σημαντική νίκη»

Στην σημασία του εκτός έδρας «τριπόντου» επί του Παράδεισου Αμαρουσίου, στάθηκε ο τεχνικός του Άρη Χολαργού Γιώργος Σπυράκης.

 

 

 

 

 

Το πιο αποφασιστικό του βήμα για την επίτευξη του στόχου της παραμονής μέχρι το … επόμενο, πραγματοποίησε ο Άρης Χολαργού, χάρη στη σπουδαία εκτός έδρας νίκη του επί του Παράδεισου Αμαρουσίου με 2-0.

 

Μία επιτυχ΄/ια, που επέτρεψε στο νανικό συγκρότημα των βορείων προαστίων να πάρει βαθιά βαθμολογική ανάσα, δδομένου ότι αναρριχψήθηκε στην 11η θέση του τρίτου ομίλου με 26 πόντους. Γεγονός το οποίο επιτρέπει στους πάντες να ατενίζουν το μέλλον με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία. Ενδεικτικές του κλίματος, που έχει καλλιερργηθεί στην ομάδα, είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Γιώργου Σπυράκη:

 

«Πήραμε μία πού σημαντική νίκη, απέναντι σε μία ιδιαίτερα ποιοτική ομάδα, όπως είναι ο Παράδεισος Αμαρουσίου

Φανήκαμε ιδιαίτερα πειθαρχμένοι σ’ όλους τους τομείς του αγώνα και δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα από τους αντιπάλους μας. Οι παίκτες μου έβγαλαν τρομερό πάθος και θέληση για την νίκη. Εκτέλεσαν κατά γράμμα το πλάνο, που είχαμε εκπονήσει. Όλοι αυτοί οι τομείς μας ώθησαν σε αυτή την σπουδαία επιτυχία, η οποία μας έδωσε την δυνατότητα να  βελτιώσουμε την βαθμολογική μας θέση και να ευελπιστούμε με πολύ περισσότερες πιθανότητες στην απευθείας παραμονή. Συνεχίζουμε με ταπεινότητα και σκληρή δουλειά την προσπάθειά μας, δεοδμένου ότι απομένου ακόμη έξι καθοριστικές αγωνιστικές. Θα βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά και θα επικεντρωνόμαστε μόνο στην προεχή μας αντίπαλο»

 

 

 

 

 

 

Related posts

Σπυράκης: «Υπάρχει τρομερή διάθεση!»

Kώστας Παλαιολόγος

Μαντζούνης: «Οι παίκτες μου είναι πραγματικοί λεβέντες!»

Kώστας Παλαιολόγος

Απέκτησε Γεωργούση η Κοψαχείλα

Kώστας Παλαιολόγος