free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Απόλυτα επιτυχημένο το Τουρνουά Παλαιμάχων της Πετρούπολης που διοργάνωσε η ΔΕΗ με την συμμετοχή του Άρη Πετρούπολη;, του Εθνικού Πειραιά και του Ατρόμητου Αθηνών (Πλούσιο ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Έγραψε ιστορία το Ευρωπαϊκού επιπέδου τουρνουά Παλαιμάχων που διοργάνωση η ΔΕΗ (η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού) πραγματοποιήθηκε στο Β’ γήπεδο Πετρούπολης ΑΛΚΥΩΝ το απόγευμα της Δευτέρας 2/4/2018.

Συμμετείχαν στο τουρνουά τέσσερις συνολικά ομάδες παλαιμάχων, ο Άρης Πετρούπολης φυσικά, η δημοφιλής ομάδα της ΔΕΗ, ο Εθνικός Πειραιά και ο Ατρόμητος Αθηνών. Και με τις τέσσερις ομάδες παρέλασαν όλα τα δυνατά τους ονόματα τα οποία έγραψαν την δική τους ιστορία στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου. 

Πριν την έναρξη της σπουδαίας ποδοσφαιρικής φιέστας τιμήθηκαν με πλακέτες για την προσφορά τους οι παλαίμαχοι άσοι Γιώργος Πλεξίδας, Βαγγέλης Κότσαλος του Ατρομήτου, Δημήτρης Σταματάκης του Εθνικού Πειραιά, και ο βετεράνος διαιτητής Μάκης-Συμεών-Τσολακίδης για την μεγάλη φυσικά προσφορά του στην ελληνική διαιτησία.

Επίσης τους τέσσερις συνολικά αγώνες στο τουρνουά όπου υπήρξαν ο μεγάλος και ο μικρός τελικός παρακολούθησαν οι παλαίμαχοι Β. Κυριακού, Γ. Γούνης, Αχιλλέας Κουγιουμτζής, Τάκης Ελευθεριάδης, Βασίλης Τζαλακώστας, Λογοθέτης, Καπελάκος και ακόμα ο βετεράνος διαιτητής Τάκης Ψυρόγιαννης, ο πρόεδρος των παλαιμάχων της Νέας Φιλαδέλφειας Φώντας Μπουσούς και ο γνωστός παράγοντας Βαφειάδης. 

Στο πρώτο παιχνίδι που όπως σε όλα παίχτηκε ανοιχτό ποδόσφαιρο-επιθετικό και όλες οι ομάδες πρόσφεραν ποιότητα και θέαμα ο Εθνικός νίκησε με 4-2 τον Άρη Πετρούπολης. Τα γκολ του Εθνικού Πειραιά πέτυχαν οι Ηλίας Ναστόπουλος, Βέργος, Λαμπρινός και Κομιώτης και του Άρη Πετρούπολης οι Κοντογιώργος που προσωρινά ισοφάρισε σε 2-2 και Βέργος.

Στο δεύτερο ματς η ΔΕΗ νίκησε με 4-1 τον Ατρόμητο. Για τους νικητές όπου άριστη απόδοση και στα δύο παιχνίδια είχαν οι Δημήτρης Τραγανός, Θανάσης Παύλοβιτς, Ντούμας και Καρίνος, δύο γκολ πέτυχε ο Καρίνος και από ένα οι Ζώης και Ντούμας και το γκολ της ομάδας του Περιστερίου ο Σπανός.

Στον μικρό τελικό ο Άρης Πετρούπολης με δύο γκολ που πέτυχε ο Αργυρίου και ένα ο Παπαθανασίου νίκησε με 3-0 τον Ατρόμητος.

Στον μεγάλο τελικό όπου έπαιξαν Εθνικός-ΔΕΗ στην κανονική του διάρκεια το ματς έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα. Έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην διαδικασία των πέναλτι. Στο πρώτο πέναλτι που εκτέλεσε ο Κομιώτης του Εθνικού για τον οποίο πολύ καλή απόδοση είχε ο Νότης Μαχαίρας η μπάλα πήγε στο δοκάρι ενώ στο πρώτο πέναλτι της ΔΕΗ που εκτέλεσε ο Λεοντιάδης απέκρουσε εντυπωσιακά ο γκολκίπερ Μουτάφης. Από και ύστερα ευστόχησαν όπως και ο Τσιμπάκης του Εθνικού όλοι οι παίκτες και μάλιστα από δύο φορές στα πέναλτι που χτύπησαν. Έτσι για τον νικητή στον οποίο δόθηκε το Κύπελλο χρειάστηκε το στρίψιμο του νομίσματος. Η τύχη χαμογέλασε στην ομάδα Παλαιμάχων του Εθνικού που πήρε την πρώτη θέση και μάλιστα διατήρησε το αήττητο που έχει επί δύο χρόνια.

ΔΕΗ (κόουτς Αχιλλέας Κουγιουμτζής): Καμπανάκης, Μιχάλης, Παπαδήμος, Ταμπουρατζής, Δημήτρης Τραγανός, Θανάσης Παύλοβιτς, Γ. Πλεξίδας, Λεοντιάδης, Καρίνος, Τζαλακώστας, Καλαμάκης, Ντούμας, Ανιστάκης.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Πρόεδρος Παλαιμάχων Δημήτρης Κολοβός-προπονητής Δημήτρης Χόρτσας): Μουτάφης, Παπαχρόνης, Χόρτσας, Λαμπρινός, Σεμερτζίδης, Νατόπουλος, Δημόπουλος, Φώντας Ασλάνης, Χαραλαμπόπουλος, Συρίγος, Ιωαννίδης, Τσιμπάκης, Νότης Μαχαίρας, Κομιώτης, Κλινάκης.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Κόουτς Βαγγέλης Βέργος): Τσεπέρκας, Λογιοτατίδης, 

Και τους τέσσερις αγώνες διαιτήτευσαν άψογα οι Μάκης Τσολακίδης, Παναγιώτης Τσολακίδης, Λυκούργος Τσολακίδης, Θανάσης Πελέκης, Κούτσης, Πάσχος, Λουρμπάκος, Τσούτσουρας, Βέργος, Γ. Πελέκης, Αλιμπράντης, Κοντογιώργος, Φώτης Καλουτσάς, Σιαμέτης, Βλασσόπουλος, Παπαθανασίου, Μπομής, Γκανέτσος, Δεληγιάννης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ (Πρόεδρος Παλαιμάχων Γιώργος Κωνσταντινίδης-προπονητής Θεόδωρος Κωνσταντινίδης): Βαρλάμος, Σκορδαλιός, Λέκκας, Δημ. Μισαηλίδης, Στεφανόπουλος, Ελευθεράκος, Καραταράκης, Βαγγέλης Κότσαλος, Θεόδωρος Κωνσταντινίδης, Στ. Μισαηλίδης, Μανωλίτσης, Αντωνίου, Ζήσης, Ν. Ηλιόπουλος, Ζακουμίδης, Καριώτης, Τριανταφύλλου, Τσιλάβης, Ρηγανιάς, Ξυλογιάννης, Λαμπρόπουλος.

Γιατρός του αγώνα ήταν ο Νίκος Μοσχονησιώτης.

Στο τέλος του αγώνα έγινε μίνι δεξίωση με νηστίσιμα ενώ η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε τον Άρη Πετρούπολης για την φιλοξενία.

Στην κεντρική ΦΩΤΟ τα πρόσωπα που τιμήθηκαν στο τουρνουά μαζί με τον Αχιλλέα Κουγιουμτζή και τον Γιάννη Γούνη από αριστερά ο Δημήτρης Σταματάκης του Εθνικού, ο Βαγγέλης Κότσαλος του Ατρόμητου και ο διαιτητής Μάκης Τσολακίδης και δεξιά ο Βαγγέλης Βέργος του Άρη Πετρούπολης

Στην πρώτη ΦΩΤΟ η ομάδα της ΔΕΗ που διοργάνωσε το τουρνουά

Φωτογραφία του Abola Sport.

Φωτογραφία του Abola Sport.

Σε πλήρη διάταξη οι ομάδες παλαιμάχων του Εθνικού με την γαλάζια εμφάνιση και του Άρη Πετρούπολης με το διαιτητικό τρίο, καθήμενος ο Μάκης Τσολακίδης, όρθιος στη μέση ο Παναγιώτης Τσολακίδης και στο δεξί άκρο της ΦΩΤΟ ο Λυκούργος Τσολακίδης

Φωτογραφία του Abola Sport.

Φωτογραφία του Abola Sport.

Φωτογραφία του Abola Sport.

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

Η ομάδα παλαιμάχων του Ατρόμητου

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

Τα πρόσωπα που τιμήθηκαν στο τουρνουά μαζί με τον Αχιλλέα Κουγιουμτζή από αριστερά ο Δημήτρης Σταματάκης του Εθνικού, ο Βαγγέλης Κότσαλος του Ατρόμητου και ο διαιτητής Μάκης Τσολακίδης και δεξιά ο Βαγγέλης Βέργος του Άρη Πετρούπολης

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

Ο Γιώργος Πλεξίδας με την ομάδα της ΔΕΗ από τα πρόσωπα που τιμήθηκαν στην διοργάνωση

Φωτογραφία του Abola Sport.

Φωτογραφία του Abola Sport.

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

Ο Δημήτρης Τραγανός από την ΔΕΗ που διοργάνωσε το τουρνουά παλαιμάχων στην Πετρούπολη παρουσιάζει τις βραβεύσεις στην διοργάνωση

Φωτογραφία του Abola Sport.

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

Οι παλαίμαχοι του Εθνικού και του Άρη Πετρούπολης παρακολουθούν τις βραβεύσεις.

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

Ο Βαγγέλης Κότσαλος την στιγμή που έχει παραλάβει την πλακέτα από τον Γιάννη Γούνη

Φωτογραφία του Abola Sport.

Ο Τάκης Ελευθεριάδης τη στιγμή που βραβεύει τον Δημήτρη Σταματάκη

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

Ο Δημήτρης Τραγανός τη στιγμή που βραβεύει τον βετεράνο ρέφερι Μάκη Τσολακίδη

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

Οι Θανάσης Παύλοβιτς δεξιά

 

και Δημήτρης Τραγανός της ΔΕΗ αριστερά πανηγυρίζουν ένα από τα γκολ της ομάδας τους

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

Related posts

ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ-ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ 1-1

abola10

Μοιρασιά στο ντέρμπι

abola10

Συμφώνησε με Χαλίλι ο Άγιαξ Ταύρου