free page hit counter
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Η Κηπούπολη 3-1 τον μαχητικό Ποσειδώνα Γλυφάδας-Φοβερό γκολ ο πιτσιρικάς των φιλοξενούμενων Κώστας Ψωμάρας: ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕΛΙΤΑΣ

Σημαντική νίκη για την Κηπούπολη όπου επικράτησε με 3-1 του μαχητικού Ποσειδώνα Γλυφάδας. Αξίζει να σημειωθεί πως όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο δεύτερο μέρος.

Το πρώτο μέρος ήταν μέτριο και οι δύο ομάδες μονομάχησαν στο κέντρο χωρίς πολλές φάσεις. 

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Μαρτέκα στο 58′. Το 2-0 έκανε ο Τζαμαλής στο 66′. Ο Ποσειδώνας το πάλεψε και κατάφερε με τον πιτσιρικά ταλαντούχο πολυσύνθετο άσο, Κώστα Ψωμάρα να μειώσει σε 2-1 με εκπληκτικό σουτ στο 75′ ενώ ο ίδιος παίκτης είχε μια ακόμα ευκαιρία στην συνέχεια να σκοράρει. Οι γηπεδούχοι στο 87′ βρήκαν ξανά δίχτυα με τον Τζαμαλή να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και να διαμορφώνει το τελικό 3-1.

Άριστος στα καθήκοντά του ο παρατηρητής του αγώνα Ανδρέας Νταγιάκος.

Κηπούπολη : Αγγελόπουλος, Ντούλας (67′ Μωραϊτης), Πολυζωγόπουλος, Λάππας Ν., Λάππας Κ., Κούρτης, Τζαμαλής, Βαφειάδης, Κωνσταντινίδης (83′ Αρβανιτίδης), Νομικός (67′ Βλάσσης), Νίτσας (46′ Μαρτέκας)

Ποσειδώνας Γλυφάδας : Ψωμάρας Β., Γαλανόπουλος, Αποστολόπουλος (67′ Πολίτης), Ψωμάς, Κουνάδης, Σουλιμιώτης, Σκέμπι, Πασχαλούδης, Μαυρίδης (75′ Γκριτσάκης), Μίτρε (53′ Ψωμάρας Κ.), Κουμούτσος ( 83′ Πίνας)

Related posts

ΑΟ Ιλίου – Νέα Σμύρνη 2-1 (vid)

abola10

Αναβλήθηκαν οι αγώνες σε Γ’ Εθνική, ΕΠΣΑ και ΕΠΣΑΝΑ

Abola Team

Γ’ Εθνική: Τι έγινε στα εξ αναβολής παιχνίδια

Abola Team