free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γκοβερίνος: «Απομένουν εννιά κρίσιμες αγωνιστικές»

Στην καθοριστική συνέχεια πουπεριμένει την ομάδα του, στρέφει την προσοχή του ο προπονητής τη Δάφνης Παλαιού Φαλήρου Γιώργος Γκοβερίνος. 

 

 

 

Την γλυκιά μοναξιά της κορυφής στον πρώτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ απολαμβάνει πλέον η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου με τη σπουδαία της νίκη επί της Αγίας Ελεούσας με 3-0. 

Το φιλόδοξο συγκρότημα των νοτίων προαστίων φανερώνοντας  πολύ καλά δείγματα γραφής και με όπλο την προσήλωση και την αγωνιστική πειθαρχία των παικτών, επανήλθε στον δρόμο των επιτυχιών, εκμεταλλευόμενη παράλληλα την ήτα της Κοψαχείλας από τον Φοίνικα Περιστερίου. 

Ο τεχνικός ηγέτης του συλλόγου Γιώργος Γκοβερίνος φρόντις ενα διατηρήσει χαμηλούς τους τόνους, δίνοντας το στίγμα του ενόψει της καθοριστικής κι απαιτητικής συνέχειας που περιμένει την ομάδα του 

«Κερδίσαμε μία πολύ αξιόλογη κι καλοδουλεμένη ομάδα όπως είναι η Αγία Ελεούσα. Είχαμε υψηλό βαθμό συγκέντρωσης και αυτό το στοιχείο μας οδήγησε στην νίκη. Από εκεί και πέρα, η προσοχή μας στρέφεται στην καθοριστική συνέχεια. Για να ακοκτήσει αξία η επιτυχία μας επί της Αγίας Ελεούσας, οφείλουμε να κερδίσουμε την Αλσούπολη. Απόμένουν εννιά πολύ κρίσιμες αγωνιστικές, όπου τα πάντα μπορούν να συμβούν και τα τωρινά δεδομένα να ανατρπαούν, Θα δουλέψουμε σκληρά, ώστε να φανούμε αντάξιοι των περιστάσεων»

 

 

 

 

 

Related posts

Στις 29 Ιανουαρίου η κοπή πίτας της Αγίας Ελεούσας

Kώστας Παλαιολόγος

Ο Φωστήρας Ηλιούπολης 1-0 την ΑΕ Μεταμόρφωσης

Abola Team

Γαληνός (Άτταλος Ν. Φιλαδέλφειας):”Μπήκαμε αποφασισμένοι”(vid)

abola10