free page hit counter
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τσιμπάκης: «Κερδίσαμε μία ομάδα ποιοτική που πρωταγωνιστεί»

Στην αξία της εκτός έδρας νίκης επί των Πετραλώνων στάθηκε ο τεχνικός ηγέτης του Πανερυθραϊκού Αντώνης Τσιμπάκης.

 

 

 

 Την μεγάλη του επιστροφή στον δρόμο των επιτυχιών πραγματοποίησε ο Πανερυθραϊκός θριαμβεύοντας εκτός έδρας των Πετραλώνων με 1-0. 

Μία επιτυχία, η οποία ανέδειξε τον χαρακτήρα και το μέταλλο της ομάδας των βορείω προαστίων απέναντι σε ένα σύνολο, το οποίο έχει πρωταγωνιστικέ βλέψεις στον δεύτερο ανταγωνιστικό όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ. 

Η εν γένει εικόνα και η προσήλωση στο αγωνιστικό πλάνο, που παρουσίασαν οι ποδοσφαιριστές του, άφησαν απόλυτα ευχαριστημένο τον τεχνικό ηγέτη της ομάδας Αντώνη Τσιμπάκη, ο οποίος τόνισε τα εξής: 

«Επιστρέψαμε στις επιτυχίες, κάτι που το είχαμε άμεση ανάγκη. Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε μία πολύ ποιοτική ομάδ,α που θέτει πρωταγωνισιτκές βλέψεις και στόχους. Ήμασταν απόλυτα προσηλωμένοι . Όλη την εβδομάδα είχαμε προσαρμόσει το αγωνισιτκό μας πλάνο πάνω σε αυτή την ναμέτρηση και δείξαμε πολύ συγκεντρωμένοι.

 Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη κα θεωρώ ότι όλοι οι διακδικητές θα χάσουν βαθμούς. Τα Πετράλωνα απέχουν πέντ επόντους από την κορυφή και σίγουρα βρίσκοντια ακόμη εντός στόχων. Εμείς από την πλευρά μας θα κοιτάζουμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς σε πολλά κομμάτια της τακτικής»

 

 

 

 

 

Related posts

Α.Ο. Βύρωνα: Μπήκε στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων

Γιώργος Ανανίδας

Ρηγόπουλος Νίκος (Παπάγος): “Καλός πόντος για μας”

abola10

Ο επί τέσσερις δεκαετίες Γενικός Αρχηγός της Αγίας Παρασκευής Μάριος Τζώρτζης σήμερα στις 10.20 μ.μ.

Τάσος Ζαφειρίου