free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Αθανασόπουλος: «Μαγική εικόνα το αποτέλεσμα»

Την άποψη ότι το τελικό 4-1 αδικεί κατάφωρα την ομάδα του εξέφρασε ο Γενικός Γραμματέας της Θύελλας Περιστερίου κι εκτελών χρέη προπονητή Θόδωρος Αθανασόπουλος. 

 

 

 

 

Με ήττα 4-1 από τον πολύ δυνατό Τριφυλλιακό συνέχισε η Θύελλα Περιστερίου τις υποχρεώσεις της στον τρίτο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ.

 

Κατά γενική ομολογία, ωστόσο, το τελιό αποτέλεσμα δεν ανταποκρίνεται στην γενικότερη εικόνα της αναμέτρησης, δεδομένου ότι οι πράσινοι» ήταν η ομάδα που δημιούργησε κι έχασε σωρεία ευκαιριών να παρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Υπέρμαχος της παραπάνω άποψης είναι ο Γενικός Γραμματέας κι εκτελών χρέη προπονητή Θοδωρής Αθανασόπουλος 

«Το τελικό σκορ σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην εικόνα του αγώνα κόντρα στον Τριφυλλιακό. Το τελικό 4-1 αποτελεί μαγική εικόνα. Δημιουργήσαμε και χάσαμε πολλές και σημαντικές ευκαιρίες να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά πέσαμε πάνω σ’ έναν εξαιρειτκό τερματοφύλακα, ο οποίοςπραγματοποίησε σωρεία εντυπωσιακών επεμβάσων, ενώ ο αντίπαλός μας εκμεταλλεύθηκε τις μυντικές μας ολιγωρίες. Ενδεικτικά αναφέρω ότι ήμασταν μέσα στη  διεκδίκηση του παιχνιδιού μέχρι το 86ο λεπτό, όταν κι έγινε το 3-1, το οποίο ουσιασιτκά μας έκοψε τα πόδια. Συνεχίζουμε την προσπάθειάς μας, δίνοντας πολλές ευκαιρίες σε δικά μας παιδιά που προέρχονται από τις υποδομές μας»

 

 

 

Related posts

Κοντά στην ανανέωση Αναγέννηση Πετρούπολης και Βασίλης Σκαλτσάς

Διαγόρας Αιγάλεω-Φοίνικας Καλλιθέας 3-1

Abola Team 3

Άλμα ανόδου ο Κεραμεικός 2-0 τη Νέα Σμύρνη

Abola Team 3