free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μπουγάς: «Συνεχίζουμε την προσπάθεια»

Το σύνθημα για την κρίσιμη συνέχεια έδωσε ο τεχνικός των Μελισσίων Δημήτρης Μπουγάς.

 

Ανασύνταξη δυνάμεων σήμανε στα Μελίσσια,  έπειτα από την εντός έδρας ήττα που γνώρισε η ομάδα από τους Αμπελόκηπους με 3-1. 

Αποτέλεσμα, το οποίο απέτρεψε τη δυνατότηταα από το σωματείο των βορείων προαστίων να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη θέση του δευτέρου ομίλου του βαθμολογικού πίνακα, αφού πλέον καταλαμβάνουν την δέκατη θέση με 21 πόντους. 

Ο τεχνικός ηγέτης Δημήτρης Μπουγάς φρόντισε να δώσι το στίγμα του για την καθοριστική συνέχεια: 

«Χάσαμε ένα παιχνίδι, το οποίο μας πήγε στραβά. Ευτυχήσαμε να ξεκινήσουμε το ματς μ’ ένα γρήγορο γκολ, στην συνέχεια δημιουργήσαμε κα άσμε ορισμένες σημαντικές ευκαιρίες για ένα δεύτερο τέρμα , αλλά δεν τα καταφέραμε, Δεχθήκαμε την ισοφάριση και στην συνέχεια προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε τις φάσεις για το γκολ, που θα μας έδινε τη νίκη. Κομβικό σημείο, θεωρώ ότι ήταν η αποβολή του Τούντα στο 70ό λεπτό και με το σκορ να βρίσκεται στα επίπεδα του 1-1. Στην συνέχεια δεν μπορέσαμε να σταθούμε όπως θα έπρεπε με άμεση συνέπεια να δεχθούμε άλλα δύο γκολ. Για εμάς δεν αλλάζει κάτι. Συτνεχίζουμε την προσπάθεια,. Ακολουθούν εννιά καθορισιτκές αγωνιστικές, όπου θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για την παραμονή μας»

Related posts

«Μέτρησε το συναίσθημα»

Kώστας Παλαιολόγος

Βλάχος: «Ευχαριστιόμαστε ποδόσφαιρο πάνω απ’ όλα!»

Kώστας Παλαιολόγος

«Κρατάμε την εμφάνιση του δευτέρου μέρους»

Kώστας Παλαιολόγος