free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Βλάχος: «Ευχαριστιόμαστε ποδόσφαιρο πάνω απ’ όλα!»

Τον ενθουσιασμό του από την απόδοση των παικτών του εξέφρασε ο τεχνικός του Απόλλωνα Χαλανδρίου Χρήστος Βλάχος

 

 

 

Την εκπληκτική του κούρσα στον ιδιαίτερα συναρπαστικό δεύτερο όμιλο της Β’ Κατηγορίας συνεχίζει ακάθεκτος ο Απόλλων Χαλανδρίου. 

Οι «κυανόλευκοι» αποδίδοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο, θριάμβευσαν του συμπολίτη Ατρομήτου εκτός έδρας με 2-0 και επιβεβαίωσαν την πολύ καλή παρουσία τους, δείχνοντας αποφασισμένοι κι έτοιμοι να υλοποιήσουν τον στόχο της ανόδου στην Α’ΕΠΣΑ, καταλαμβάνοντας την δεύτερη προνομιούχο θέση με 52 βαθμούς. 

Ο αρχιτέκτονας της καταπληκτικής πορείας του συλλόγου των βορείων προαστίων Χρήστος Βλάχος, άνοιξε την καρδιά του στο «Αbola.gr» κι αναφέρθηκε στους τομείς, που τον έχουν φέρει μέχρι εδώ: 

«Είμαστε όλοι μας πολύ ευχαριστημένοι από την πολύ σημαντική νίκη που πετύχαμε απέναντι στον Ατρόμητο Χαλανδρίου. Μία επιτυχία, η οποία μας ανέβασε τόσο από βαθμολογικής  πλευράς όσο κυρίως από ψυχολογικής, ενόψει της κρίσιμης τελικής ευθείας. Πάνω απ’ όλα, όμως είμαστε όλοι μας ιδιαίτερα χαρούμενοι για το γεγονός ότι συνδυάζουμε μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα τις επιτυχίες μας με εξαιρετική απόδοση. Πραγματικά ευχαριστιόμαστε ποδόσφαιρο και ξεκάθαρος στόχος μας είναι να ευχαριστιέται ο κόσμος μπάλα, που έρχεται να μας παρακολουθήσει. Κι από την στιγμή, όπου οι καλές μας εμφανίσεις συνοδεύονται με νίκες, αυτό είναι το ιδεατό σενάριο» τόνισε αρχικά ο Χρήστος Βλάχος, για να προσθέσει: 

«Η προσοχή μας εστιάζεται στο επερχόμενο ντέρμπι με το πρωτοπόρο Πλααιό Φάληρο. Προετοιμαζόμαστε πυρετωδώς κι όλους μας έχει πιάσει μία γλυκιά ανυπομονησία για το συγκεκρμιένο παιχνίδι, όπου φιλοδοξούμε να δώσουεμ συνέχεια στο επιτυχημένο μας σερί  και να πραγματοποιήσουμε ακόμη μία όμορφη εμφάνιση. Αυτό που θέλουμε κυρίως, είναι να διεξχθεί ένα παιχνίδι γιορτή για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Αθήνας, ανάμεσα σε δύο πολύ ποιοτικές ομάδες και να κερδίσει ο καλύτερος» 

Στα θετικά για την τεχνική ηγεσία συγκαταλέγεται η έλλειψη αγωνιστικών προβλημάτων.

 

Related posts

Φιλίππου: «Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι!»

Kώστας Παλαιολόγος

Σομπότοβιτς: «Αποδώσαμε εξαιρετικό ποδόσφαιρο»

Kώστας Παλαιολόγος

Μπουγάς: «Να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών»

Kώστας Παλαιολόγος