free page hit counter
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κουσάνας: «Να διατηρήσουμε την καλή μας εικόνα μέχρι τέλους»

Το στίγμα του ενόψει της καθοριστικής τελικής ευθείας έδωσε ο προπονητής των Τραχώνων Γιάννης Κουσάνας.

 

Το σερί των εξαιρετικών τους εμφανίσεων συνέχισαν οι Τράχωνες με την εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 που απέσπασαν από τα Σούρμενα.

Απέναντι στην ομάδα που πριν από λίγες εβδομάδες στέφθηκε Κυπελλούχος ΕΠΣΑ το συγκρότημα του Γιάννη Κουσάνα, φανέρωσε πολλές από τις αρετές, που το χαρακτηρίζουν, ιδιαίτερα σε αυτό το δεύτερο μισό του φετινού πρωταθλήματος.

Ο τεχνικός Γιάννης Κουσάνας με δηλώσεις που παραχώρησε στο «Αbola.gr», εστίασε στο γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές του με την συνολική τους εικόνα, αλλά και τον τρόπο που προσεγγίζουν όλα τα παιχνίδια, φροντίζουν να μην δίνουν το παραμικρό δικαίωμα

 «Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος όχι μόνο από το αποτέλεσμα, αλλά και από την συνολική εμφάνιση των παικτών μου. Κλείσαμε μία σειρά αγώνων με ομάδες, που έοχυν υψηλές βλέψεις και είμαι πολύ χαρούμενος από τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίσαμε όλα αυτά τα ματς και με την όλη μας παρουσία φροντίσαμε να μην δώσουμε δικαιώματά σε κανένα. Από την στιγμή, όπου δεν έχουμε κανένα άγχος βαθμολογικό, είναι φυσικό να αποδίδουμε πιο απελευθερωμένα και να βοηθάμε στη δημιουργία καλού θεάματος » ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου τεχνικού των Τραχώνων, για να προσθέσει:

«Πλέον η προσοχή μας στρέφεται στο επόμενο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι που μας περιμένει με τον ΑΟ Περιστερίου, όπου θα επιδιώξουμε να πραγματοποιήσουμε ακόμη μία θετική εμφάνιση, η οποία θα επιβεβαιώσει την καλή μας κατάσταση. Αυτό που προέχει για την ομάδα μας, είναι να διατηρήσουμε την καλή αγωνιστική μας εικόνα μέχρι τέλους και να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό βαθμολογικό πλασσάρισμα.

 

Related posts

Σοκ με Λάλα στον Άρη Πετρούπολης!

Kώστας Παλαιολόγος

Γιάννης Μαρίνου ”The assist man”

Γιάννης Μελίτας

Δυναμική επιστροφή για τον Θοδωρή Κουμπαρούλη στα Σούρμενα

Kώστας Παλαιολόγος