free page hit counter
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Μέτρησε το συναίσθημα»

 

 

Στους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να επιστρέψει στον πάγκο της Κορωνίδας μετά από διάστημα τρεισίμιση ετών, αναφέρθηκε ο Γιάννης Καπράλος.

 

 

 

Την επιστροφή του στην τεχνική ηγεσία της Κορωνίδας έπειτα από διάστημα τρεισίμιση ετών, πραγματοποίησε προ ημερών ο Γιάννης Καπράλος.

Ο έμπειρος τεχνικός, ο οποίος είχε εργαστεί επίσης σε Ταταύλα και Αρμενική, με δηλώσεις του στο  «Αbola.gr», αναφέρθηκε στους λόγους, που τον οδήγησαν στην απόφαση να επανέλθει στο τιμόνι της ομάδας του Γαλατσίου:

«Ήρθα σε μία ομάδα την οποία αγαπώ από την προηγούμενη μου θητεία και πάντα την παρακολουθώ. Σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου μέτρησε το συναισθηματικό «κομμάτι» και προτίθεμαι να βοηθήσω όσο μπορώ από την πλευρά μου, ώστε η ομάδα να πετύχει το στόχο της παραμονής» ήταν το αρχικό σχόλιο του Γιάννη Καπράλου, για να προσθέσει:

 «Στο ματς με τον Αττικό ισοφαριστήκαμε στο 92’ και δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε, ωστόσαο, το σημαντικότερο απ’ όλα είναι η διάρκεια. Η προσοχή μας επικεντρώνετια πλέον στο προσεχές κρίσιμο παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στον Άτταλο, όπου θα παμε να τα δώσουμε όλα για την νίκη».

 

 

 

 

 

 

Related posts

Φιλίππου: «Δείχνουμε τη δυναμική μας»

Kώστας Παλαιολόγος

Τέλος ο Κωνσταντόπουλος από Ελευθερούπολη

abola10

Μπουγάς: «Θα παίξουμε για την ομάδα μας»