free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μπουγάς: «Θα παίξουμε για την ομάδα μας»

Το στίγμα του για την αναμέτρηση κόντρα στην Κηπούπολη, έδωσε ο τεχνικός των Μελισσίων Δημήτρης Μπουγάς. 

 

 

 

 

Την οριστικοποίηση της παραμονής τους στον δεύτερο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ πανηγύρισαν τα Μελίσσια την προηγούμενη αγωνιστική χάρη στο εμφατικό 0-4 επί του Αττικού.

 

Το συγκρότημα των βορείν προατίων ολοκληρώνει τις φετινές επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις με μία ιδιαίτερα δύσκολη αναμέτρηση αφού φιλοξενεί την ιδιαίτερα φιλόδοξη κι επικίνδυνη Κηπούπολη.

 

Ο τεχνικός ηγέτης Δημήτρης Μπουγάς στις δηλώσεις που παραχώρησε, στάθηκε στον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζουν ο ίδιος και οι ποδοσφαιριστές του την αποχαιρετιστήρια επίσημη υποχρέωση της περιόδου:

 

«Αντιεμτωπίζουμε μία ιδιαίτερα ποιοτική και φορμαρισμένη ομάδα, όπως είναι η Κηπούπολη, η οποία διεκδικεί μέχρι και τώρα με τις πιθανότητές της την άνοδο στην Α’ Κατηγροία. Εμείς από την πλευρά μας θα παίξουμε για τη ομάδα μας και μόνο για εμάς. Θα επιδιώξουμε μία όσο το δυνατόν καλύτερη εμφάνιση, ώστε να ολοκληρώσουμε την σεζόν με θετικό πρόσημο. Θα δώσουμε ευκαιρίες κυρίως σε παιδιά που προέρχονται από τις ακαδημίες μας, ώστε να αποκομίσουν πολύτιμες εμπειρίες, προσβλέποντας ΣΕ μία καλή εμφάνιση»

 

 

Related posts

Βλάχος: «Ματς παγίδα με Αττικό»

Kώστας Παλαιολόγος

Μανούσος: «Να τα δώσουμε όλα για την παραμονή!»

Kώστας Παλαιολόγος

Χαραλαμπίδης: «Να μείνουμε σε εγρήγορση!»

Kώστας Παλαιολόγος