free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μανούσος: «Νίκες κι ανασύνταξη»

Το στίγμα του για την καθοριστική συνέχεια, έδωσε ο Πρόεδρος του Υμηττού Στέλιος Μαναύσος.

 

 

 

Αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρις εσχάτων για την πολυπόθητη παραμονή τους στον δεύτερο όμιλοι της Β’ ΕΠΣΑ παρουσιάζονται στον Υμηττό, ενόψει της κρίσιμης συνέχειας. 

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του Προέδρου Στέλιου Μανούσου: 

«Ακολουθούν για εμάς πολλά δυνατά παιχνίδια, τα οποία έχουν συγκεντρώσει τον χαρακτήρα ντέρμπι. Αυτό, που προέχει για την ομάδα μας είναι να κερδίσει όλα τα παιχνίδια, που έχει να δώσει σητν έδρα της μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, ώστε να μην μπλέξει σε ψυχοφθόρες διαδικασίες και να τσεκάρει το εισιτήριο της παραμονής όσο το δυνατόν συντομότερα 

Χτίζουμε ομάδα για το μέλλον και αυτό, που πρωτίστως αποτελεί αυτοσκοπό, είναι να δημιουργήσουμε έναν δυνατό κορμό, που θα απαρτίζεται κατά πολύ μεγάλο ποσοστό από γηγενείς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τις υποδομές μας . Εκτιμώ ότι μόνο με σωστή διαχείριση των υποδομών μας θα ορθοποδήσουμε και θα θέσουμε τις βάσεις για τα επομενα χρόνια. Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο περασμένο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Χαλανδρίου, οι εννιά παίκτες που ξεκίνησαν στο αριχκό σχήμα , προέρχονταν από τη  ακαδημία μας., στοιχείο ιδιαίτερα σημαντικό»

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Κάθε παιχνίδι κι ένας τελικός λένε στον ΠΟΨ

Abola Team 3

«Η εξασφάλιση της παραμονής η καλύτερη επιβράβευση»

Kώστας Παλαιολόγος

Φιλίππου: «Συνεχίζουμε να έχουμε βλέψεις για ακόμη ψηλότερα»

Kώστας Παλαιολόγος