free page hit counter
22.6 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τζίτζης: «Φαβορί η Κηφισιά, αλλά θα παλέψουμε!»

Την άποψή του για τον επερχόμενο τελικό Κυπέλλου κόντρα στην Κηφισιά, αλλά και την κρίσιμη συνέχεια στο πρωτάθλημα, εξέφρασε ο αρχηγός της Αγίας Παρασκευής Γιώργος Τζίτζης. 

 

 

Την ομάδα, που θα κληθεί να αντιμετωπίσει στον επερχόμενο τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣΑ έμαθε το απόγευμα της Τετάρτης η Αγία Παρασκευή και αυτή θα είναι η Κηφισιά, χάρη στο 0-0 που απέσπασε στην έδρα των Αγίων Αναργύρων, το οποίο και της χάρισε την πρόκριση. 

Οι «μελανόλευκοι» αναγνωρίζουν το γεγονός ότι οι αντίπαλοί τους έχουν με το μέρος τους τις περισσότερες πιθανότητες για την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου, λόγω και της διαφοράς μίας κατηγορίας που χωρίζει τους δύο φιναλίστ, ωστόσο, δείχνουν διάθεση να παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις.

 

Άκρως ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του Γιώργου Τζίτζη: 

«Σίγουρα η Κηφισιά έχει τις περισσότερες πιθανότητες και είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, λόγω και της διαφοράς μίας κατηγορίας που μας χωρίζει. Από εκεί και πέρα όμως δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι πρόκειτρια γι αένα παιχνίδι, έναν τελικό με πολλές ιδιαίτερότητες, Ματς το οποίο αποτελεί γιορτή για το αθηναϊκό ποδόσφαιρο. Από την πλευρά μα είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε  με όλες μας τις δυνάμεις» ήταν το αρχικό σχόλιο του αρχηγού της Αγίας Παρασκευής, για να προσθέσει: 

«Μέχρι τον τελικό, πάντως, έχουμε χρόνο μπροστά μας να ασχοληθούμε., Η προσοχή μα ςόλη έχει επικεντρωθεί στην κρίσιμη συνέχεια του πρωταθλήματος.Πήραμε έναν πολύτιμο βαθμό σε μία δύσκολη έδρα, όπως είανι αυτή του Ηφαίστου Περιστείου, ενώ με λίγη τύχη θα μπορούσαμε ακόμη και να κερδίσουμε, αφού δημιουργήσαμε και χάσαμε σημαντικές ευκαιρίες. Όπως και να έχει, ο βαθμός αυτός, μας έφερε μόνους σητν κορυφή, λόγω και της ήττας των Αγίων Αναργύρων από τον ΠΑΟ Ρουφ. Πλέον, η προσοχή μας έχει επικεντρωθεί στο επόμενο δύσκολο παιχνίιδ που μας περιμένει κόντρα στον Θρίαμβο Χαίδαρίου. Θέλουμε να κερδίσουμε πάση θυσία, μία ομάδα, που παρουσιάζεται αρκετά φορμαρισμενη το τελευταίο διάστημα»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Ο ΑΟ Περιστερίου πήρε τον Παναγιώτη Κωνσταντόπουλο

Abola Team 3

Χατζηαλέξης: «Στη ζωή μου έχω μάθει να παλεύω!»

Kώστας Παλαιολόγος

Γαζής: «Παλέψαμε στα ίσια»

Kώστας Παλαιολόγος