free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Φιλίππου: «Απόλυτη επιβεβαίωση των κόπων μας η τρίτη θέση»«

Το εγκώμιο των ποδοσφαιριστών του από τα «πεπραγμένα» τους στη διάρκεια της φετινής σεζόν, έπλεξε ο τεχνικός της Κηπούπολης Δημήτρης Φιλίππου.

 

 

 

Μία πολύ γλυκιά γεύση αφήνει σε όλους στο στρατόπεδο της Κηπούπολης η φετινή αγωνιστική παρουσία της ομάδας στον δεύτερο ανταγωνιστικό όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις σε συνδυασμό με το ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρόσωπο που παρουσίασε το νεοφώτιστο συγκρότημα των δυτικών προαστίων αποτελούν την καλύτερη «κληρονομιά» που αφήνει για φέτος σύμφωνα με τον τεχνικό καθοδηγητή Δημήτρη Φιλίππου: 

Η τελευταία αγωνιστική βρίσκει την Κηπούπολη να αντιμετωπίζει εκτός έδρας τα Μελίσσια, σε μία αναμέτρηση, όπου η ομάδα των δυτικών συνοικιών θα ψάξει μία καλή εμφάνιση, ώστε να ολοκληρώσει με θετικό πρόσημο την αξιοζήλευτη φετινή της πορεία.

 

Με τον προπονητή Δημήτρη Φιλίππου να τονίζει τα εξής:

 

«Θεωρώ τη φετινή σεζόν ως άκρως επιτυχημένη . Η τρίτη θέση που καταλαμβάνουμε αποτελεί την απόλυτη επιβεβαίωση των κόπων μας. Πάμε να πραγματοποιήσουμε μία ακόμη καλή εμφάνιση κόντρα σε μία δυνατή και πολύ αξιόλογη ομάδα όπως τα Μελίσισα. Θέλουμε την νίκη, ώστε να πιστοποιήσουμε την φετινή μας παρουσία, χωρίς να μας επηρεάζει τί αποτέλεσμα θα προκύψει από την αναμέτρηση του Άγιαξ Ταύρου με τα Ιλίσια 2004»

 

 

 

 

 

 

Related posts

Παρελθόν από τον Πανιώνιο Καισαριανής ο Γιώργος Κάρκος

Τάσος Ζαφειρίου

Ψαρρός: «Να γίνουμε ακόμη καλύτεροι!»

Abola Newsroom

Κουφογιαννάκης: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την αντίδραση που έβγαλαν»

Kώστας Παλαιολόγος