free page hit counter
16.1 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Άλμα παραμονής με Φαλάγγα ο Κεραμεικός 2-0 τον Αττικό στο γειτονικό ντέρμπι (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Με τους Γριτσώνη και Ζαφειράκο να οργώνουν τον αγωνιστικό χώρο και με δεινό σκόρερ Φαλάγγα να πετυχαίνει δύο γκολ ο Κεραμεικός στο γειτονικό ντέρμπι νίκησε στο γήπεδο Ρουφ τον Αττικό με σκορ 2-0.

Έτσι, το συγκρότημα του Μανώλη Θεμέλη που πέτυχε την δεύτερη συνεχόμενη νίκη έκανε ένα ακόμα σημαντικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία. Σημαντικό ρόλο στην νέα επιτυχίσ του Κεραμεικού έπαιξε η παρουσία του έμπειρου Γιάνκολο στο δεύτερο ημίχρονο ο οποίος έδωσε στους νικητές την δυναμική που χρειάζονταν.

Το πρώτο γκολ σημειώθηκε στο 64′ όταν μετά από γέμισμα του Γριτσώνη ο Φαλάγγας που βρέθηκε μέσα στην αντίπαλη περιοχή με υποδειγματικό πλασέ έκσνε το 1-0 για τον Κεραμεικό. Οι του Αττικού στην φάση αυτή διαμαρτυρήθηκαν στον διαιτητή Γκάμαρη που είχε για βοηθούς τους Κωστούλα και Π. Τσολακίδη ότι ο σκόρερ έφυγε από θέση οφσάιντ. Στο 77′ πάλι ο Φαλάγγας με σουτ μέσα από την περιοχή και αφού προηγήθηκε με άψογο τρόπο το ένα-δύο με τον Γιάνκολο έγραψε το τελικό 2-0. Στο 80′ ακυρώθηκε ως οφσάιντ γκολ που πέτυχε ο Κεραμεικός με τον Τζουγανάτο. Στο 17′ και στο 28′ σε κοντινά πλασέ των Κουτσούκη και Λαπαρδά αντίστοιχα πραγματοποίησε εντυπωσιακές επεμβάσεις ο νεαρός γκολκίπερ Καραϊσκος. Στο 60′ σε φάουλ του Φαλάγγα η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από την συμβολή των δοκών.

Από τον Κεραμεικό διακρίθηκαν ακόμα οι Τζουγανάτος, Μιχελλής, Μακρυπούλιας, Σταύρος Κάτρης ενώ από τον Αττικό διακρίθηκαν οι Λαπαρδάς, Κονόμης, Γιώργος Ξούρας, Κουγιουμιτζάκης, Γεωργακόπουλος.

ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ (Μανώλης Θεμέλης): Καραϊσκος, Τζουγανάτος, Γριτσώνης, Μιχελλής, Μακρυπούλιας, Ζαφειράκος, Τζέτζιας(86′ Ντέκα), Μπελεσιώτης, Γιογκέτσι(46′ Γιάνκολο), Σταύρος Κάτρης(85′ Μαρίνος Κάτρης), Φαλάγγας(81′ λ.τ. Τάφα).

ΑΤΤΙΚΟΣ (Χρήστος Πολύζος): Παπαγεωργίου, Κουτσούκης(70′ Τσολάκης), Βασίλης Ξούρας, Γεωργακόπουλος, Κουγιουμιτζάκης, Γιώργος Ξούρας, Λαπαρδάς, Κονόμης, Γερακάρης(82′ Σμυρνιώτης), Κυφωνίδης(74′ Τζίλιας), Ζότο(63′ Λαμάι).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Ο Ιάσονας παρουσιάζει επίσημα (Δευτέρα 17/7) τα νέα αποκτήματα και το προπονητικό τιμ

Abola Team 3

Εκπληκτικός ο νεαρός γκολκίπερ του Κεραμεικού Βαγγέλης Καραϊσκος στο εκτός έδρας ματς με την Λαύρα Αργυρούπολης

Abola Team 3

Η Α.Ε Ελευθερούπολης χτίζει το μέλλον, με Αντέλ Ντάρβις

Ρένος Γιαμπουράς