free page hit counter
20.9 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Το μεγάλο μπαμ: Η Τερψιθέα 2-1 τον Ολυμπιακό Λιοσίων

Έγινε το μεγάλο μπαμ στον 1ο όμιλο της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣΑ αφού, η Τερψιθέα νίκησε με σκορ 2-1 τον φιλόδοξο Ολυμπιακό Λιοσίων.

Οι παίκτες του Γιάννη Χατζηράπτη ήταν πιο ουσιαστικοί και αφού εκμεταλλεύτηκαν το… δώρο του Τριανταφύλλου στο πρώτο γκολ πήραν μια πολύ σημαντική νίκη. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός Λιοσίων επηρεάστηκε από τις απουσίες των Αδαμόπουλου, Κυριάκη, Καραμπίνη.

Στο 20′ το 1-0 η Τερψιθέα. Μετα απο φάουλ του Τσακλάνου ο Τριανταφύλλου δεν εκτίμησε σωστά τη μπάλα η οποία κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0.

 

39′ Ζητάει πέναλτι πάνω στο Χαραλάμπους η Τερψιθέα, όμως ο Περράκης ορθώς υποδεικνύει τη συνέχεια του αγώνα

 

49′ Ο Καραχάλιος με άψογο πλασέ κάνει το 1-1 μετά από ωραία πάσα του Πατέλη και προσποίηση του Μουκίδη.

 

 

 

74′ Γκολ η Τερψιθέα. Μετά από κόρνερ του Μπα ο Δρακούλης που πεταχτηκε στην πορεία της μπάλας έκανε το 2-1.

 

89′ Μεγάλη φάση για τον Ολυμπιακό Λιοσίων. Ο Τριανταφυλλίδης με κεφαλιά δεν μπορεί να νικήσει τον Εξαρχάκο ενώ στη συνέχεια της φασης Μουκίδης με σουτ έστειλε τη μπάλα άουτ.

 

ΤΕΡΨΙΘΕΑ (Γιάννης Χατζηράπτης) Εξαρχάκος, Γιαννακόπουλος, Γραμματικόπουλος, Κατσαμπάνης, Δρακούλης, Ζώτος (46′ Ντούβλης), Γουρζουλίδης (63′ Γιοματάρης), Τσακλάνος, Χαραλάμπους (84′ Σκουμπουρδης), Μπα, Νίκου (90+2′ Τσιρόπουλος).

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ (Λεωνίδας Σμυρνής) Τριανταφύλλου, Φραγκόπουλος, Κοτούλιας (73′ Σπίνος), Παπαδόπουλος, Τριανταφυλλίδης, Αθανασόπουλος, Τεννές (46′ Μουκίδης), Πατέλης, Καραχάλιος, Γκαβζίδης, Ζέρβας (46′ Κουντούρης)

Related posts

ΕΠΣΑ: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές του Σαββατοκύριακου 10-11/12

Abola Newsroom

Ισόπαλο (0-0) το ντέρμπι του πρώτου ομίλου

Abola Team

ΣΟΥΡΜΕΝΑ: “Όταν τα έντονα συναισθήματα κυριαρχούν”

abola10