free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Ζαμπέτας: «Προσηλωμένοι κόντρα στον ΠΟΨ»

Υψηλό βαθμό συγκέντρωσης απέναντι στον πρωτοπόρο ΠΟΨ συνέστησε από τους ποδοσφαιριστές του ο τεχνικός του Ιπποκράτη Κώστα Ζαμπέτας. 

 

 

 

 

 

Με την αποφασιστικότητα για ένα θετικό αποτέλεσμα να ξεχειλίζει, ο Ιπποκράτης θα φιλοξενήσει τον ΠΟΨ. 

Απέναντι στον πρωτοπόρο του πρώτου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ, το σωματείο των δυτικών προαστίων καλείται να παίξει τα … ρέστα του ευελπιστώντας σ’ ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα του επιτρέψει να μπει γερά στο κυνήγι μίας θέσης που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου για την Β’ Κατηγορία 

Ενδεικτικές του κλίματος  που έχει καλλιεργηθεί, είναι οι δηλώσεις του τεχνικού ηγέτη Κώστα Ζαμπέτα: «Όλη την εβδομάδα δείξαμε ιδιαίτερη συγκέντρωση και δουλέψαμε πολύ μεθοδικά για τις ανάγκες της αναμέτρησης με τον ΠΟΨ. Αντιμετωπίζουμε την πρωτοπόρο και πιο πλήρη ομάδα του ομίλου, η οποία διαθέτει πολύ αξιόλογους ποδοσφαιριστές , που έχουν να επιδείξουν πολλές παραστάσεις πρωταθλητισμού. Από την πλευρά μας θα μπούμε αρκετά προσηλωμένοι, αποσκοπώντας να φανούμε ανταγωνιστικοί . Αισιοδοξία και πίστη για ένα θετικό αποτέλεσμα υπάρχει, αλλά θεωρώ ότι αυτό που προέχει, είναι να διεξαχθεί ένα όμορφο παιχνίδι»

 

Τις υπηρεσίες του τιμωρημένου Βασίλη Κοντογιαννόπουλου θα στερηθεί ο τεχνικός του Ιπποκράτη Κώστας Ζαμπέτας.

 

 

 

 

Related posts

Αναβλήθηκαν οι αγώνες σε Γ’ Εθνική, ΕΠΣΑ και ΕΠΣΑΝΑ

Abola Team

Μορφίδης: «Θα παλέψουμε όσο μπορούμε»

Kώστας Παλαιολόγος

ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΜΕ ΤΕΛΗ ΠΙΣΤΟΛΗ Ο ΟΡΦΕΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ

Abola Team 2