free page hit counter
21 C
Αθήνα
17 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 Διαγόρας Ρόδου-Εθνικός

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχτηκαν Διαγόρας Ρόδου και Εθνικός Πειραιά. Το αποτέλεσμα αυτό ευνοεί περισσότερο τους πειραιώτες, ενώ οι γηπεδούχοι μένουν πλέον μακριά από την κορυφή.

 

Ο Εθνικός στο α’ ημίχρονο ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στο δημοτικό στάδιο και έχασε την πρώτη του ευκαιρία στο 18’, όμως μετά από σέντρα του Στασινού, το «ψαλιδάκι» του αμαρκάριστου Γκέσιου έφυγε μόλις άουτ. Οι Πειραιώτες άνοιξαν το σκορ στο 24ο λεπτό. Ο Στασινός με ωραία προσπάθεια ξέφυγε από τα δεξιά έκανε τη χαμηλή σέντρα και από κοντά ο Γκέσιος έκανε το 0-1.

 

Με το ξεκίνημα του β’ ημίχρονου και πάλι ο Στασινός έδωσε στον Γκέσιο, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα αλλά υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ. Στο 50’ το σουτ του Παυλάκη απομάκρυνε ο Στεφανάκος, ενώ η πρώτη καλή φάση για τους γηπεδούχους χάθηκε στο 73ο λεπτό. Ο Πέεφ σούταρε από το ύψος της περιοχής αλλά μπλόκαρε εύκολα ο Σικαλιάς. Ο Γ.Σ. Διαγόρας πάντως κατάφερε να ισοφαρίσει στο 85’. Μετά από σέντρα του Προβατίφη, ο Γιόνδης πήρε την κεφαλιά και ο Αγγελούδης με ωραίο γυριστό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 1-1. Ο Εθνικός πίεσε ξανά και έχασε δύο καλές ευκαιρίες στις καθυστερήσεις, στο 91’ με κεφαλιά του Βλάχου και στο 92’ με σουτ του Μάναλη.

 

Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Νίκος Παντέλης): Στεφανάκος, Ευαγγελιδάκης, Χειμωνέττος, Ρούνιτς (63’ Καρπαθάκης), Προβατίδης, Πέεφ, Σουάνης (75’ Αγγελούδης), Γιόνδης, Βελέτης, Μπακάλης (46’ Βελλίνης), Σερτζίνιο (58’ Κιοσέογλου)

 

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Νίκος Νεντίδης): Σικαλιάς, Στασινός, Βλάχος, Κρητικός, Ρούσσης, Τεγούσης (86’ Μισέλ), Δηματάς (90’ Μάναλης), Κωνσταντίνου, Γκέσιος (80’ Κατσικοκέρης), Ρομάνο (77’ Κατίδης), Παυλάκης

 

Πηγή: 12sports

Related posts

Πήρε Μαυρόπουλο η Θήβα

Ρένος Γιαμπουράς

Τα αποτελέσματα στην εμβόλιμη-19η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής

Abola Team 3

Συγκέντρωση και το βλέμμα στην συνέχεια στον Ιάλυσο

Abola Team 2