free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ο ΠΟΑ χρυσό 1-0 με Φωστήρα

 

Ο ΠΟΑ επικράτησε 1-0 εντός έδρας του Φωστήρα για την 19η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

 

Σε ένα παιχνίδι που λίγο έλειψε να τιναχτεί στον αέρα στις καθυστερήσεις, ο ΠΟΑ επικράτησε 1-0 εντός έδρας του Φωστήρα για την 19η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής. Σκόρερ ο… παρ’ολίγον μοιραίος Τριανταφύλλου.

 

Στο πρώτο μέρος δεν είχαμε γκολ, αλλά είχαμε αρκετές φάσεις και γρήγορο ρυθμό. Ο ΠΟΑ μπήκε πιο δυνατά και έχασε ευκαιρίες, ενώ ο Φωστήρας ισορρόπησε και απείλησε και αυτός από την πλευρά του, χωρίς όμως κατάληξη με αποτέλεσμα το 0-0 να γράψει την ιστορία των πρώτων 45 λεπτών. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 26′ οι γηπεδούχοι προχώρησαν στην πρώτη του αλλαγή με τον Ντάμπος να παίρνει τη θέση του τραυματία Χατζηανδρέου.

 

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΟΑ συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, έψαχνε το γκολ, λίγο έλειψε να το βρει στο πέναλτι που κέρδισε ο Τριανταφύλλου (απέκρουσε ο εκπληκτικός Αθανασόπουλος το πέναλτι του παίκτη του ΠΟΑ) και τελικά λυτρώθηκε στο 77′. Ο Τριανταφύλλου σκόραρε, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα και συνάμα πήρε… εκδίκηση για το χαμένο πέναλτι.

 

Στις καθυστερήσεις υπήρξε ένταση και διακοπή με τον Φωστήρα να διαμαρτύρεται για τη συμπεριφορά μερίδας οπαδών του ΠΟΑ. Τα πνεύματα ηρέμησαν περίπου δέκα λεπτά αργότερα και ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη χωρίς άλλα παρατράγουδα.

 

Οι συνθέσεις:

 

ΠΟΑ: Παπαδάκης, Βρετός, Τζανής, Πατινιώτης, Χαρίτος, Χαμαλάκης, Πετράκης, Τριανταφύλλου (89′ Λιδάκης), Φραγκιαδάκης, Ρουμπάκης (80′ Μπερκης), Χατζηανδρέου (26′ Ντάμπος λ.τ.)

 

Φωστήρας: Αθανασόπουλος, Χουστουλάκης, Μανδήλης (78′ Πρίκας), Τσώνης, Πατσατζόγλου, Καλημέρης, Κωνσταντανίδης, Σκάρος, Σίμωσης (60′ Νάστος), Δωροβίνης (70′ Πίσας), Παπανικολάου

 

Πηγή: prismasport

Related posts

Η Προοδευτική 1-0 τον Ιωνικό

Abola Team 2

Στον Αστέρα Ιτέας ο Αντωνόπουλος!

Abola Team 2

Tέλος από την Παλαιόχωρα Μποτωνάκης – Κουλούρης

Abola Team 3